حدودا یک ساله که یک از پسر های فایل جوری مزاحمت ایجاد می کنه که قضیه خیلی داره بیخ پیدا می کنه
ماجرا از پارسال شروع می شه که یکی از فامیل های دورمون که با اینکه صمیمت خانوادگی داریم ولی خداروشکر زیاد رفت آمد نداریم پسر این خانواده بعد یک مهمونی مزاحمتشون شروع می شه (البته ایشون زیاد سنی نداره ۲۳ سالشه ولی خب ازم بزرگتره)بماند از نگاه ها و رفتاد های سمیشون و حتی کاری کردن کردن که شرمم میاد بگم..بعد اون مهمونی ایشون با هر خطی که داره با من تماس می گیرفت یا بهم پیاد و من مثلا از ۱۰ تماسشون فقط ۲ الی ۳ تاشو جواب می دادم ولی آخریا رفتارش عجیب شده بود هی می گفت می خوام ی چیزی اعترف کنم نمی تونم توی دلم بزارم و.. که من کلا بلاکش مب کنم دیگه ادامه پیدا نکرد تا دوباره امسال که شایعه شده بود با یکی از دختر های فامیل توی رابطه هست ایشون با یک خط دیگه با من تماس می گیره و با هزاران التماس خواهش که باور نکنم شروع به اثبات خودش و تعریف از خودش کرد حدودا یک ساعت داشت می حرفید که پدرم خیلی شاکی شد و بعد اون موقع که من دوباره دیگه خطش بلاک می کنم ماجرا جدی تر می شه ایشون تا می تونه پشت من حاشیه درست می کنه تو فامیل که انگار من با این خانمم من از ایشون عکس دارم و...و حتی از طرفی اومده ب دختر دایم راجب بد.ن من گفته که دختر باید اینطوری باشه تا...این ماجرا رو فقط به مادرم گفتم اگه پدرم بفهمه اصلا اتفاقای خوبی نمی یوفته اصلا و از طرفی هم خیلی دارم اذیت می شم وقتی می بینمش و اون نگاه های چندشش واقعا بد.نم می لرزه بخدا موندم چی کار کنم باید چه رفتاری داشتم باشم دیگه خیلی خسته شدم... لطفا کمکم کنن ی راهی بدید🥲