2777
2789
عنوان

خیانت…

245 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من یه دوستی دارم که از خواهر برام نزدیکتره خیلی دوسش دارم

بعد این دوستم با یه آقا پسری حدود ۵ ساله دوسته که پسره هم مشکلات خاص خودشو داره و بخاطر همین تا الان نتونسته بیاد خواستگاری

بعد همین بلاتکلیفی باعث شده که دوستم( به گفته خودش) ازش سرد بشه و رابطه شون الان چندان اوکی نیست

بعد این دوستم حدود دو ماهه که با یه آقای متاهل که دوتا هم بچه کوچیک داره آشنا شده و هر روز با هم بیرونن و کارشون داره به جاهای باریک میکشه. اینم بگم که تو این همه مدت که من میشناسمش میدونم اصلا اهل این کارها نبود

من خیلی سعی کردم دوستمو از این کار منصرف کنم و حتی گفتم بیا باهم بریم پیش مشاور ولی خب انگاری واقعا شیطان رفته تو جلدش

شما بگید چیکار کنم از این وضعیت نجاتش بدم از یه طرف نگران دوستمم از یه طرف دلم به حال اون پسره میسوزه که داره واسه این تلاش میکنه و از طرفی هم دلم بحال زن اون مردک متاهل میسوزه

نمیدونم واقعا چه کار میشه کرد ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با نی نی سایت اشناش کن بگو یه مدت تاپیک خانمهای خیانت دیده رو بخونه ببینه با وجود امثال دوستت چیا به سرشون اومده شاید تلنگری شد 💔💔💔خدا لعنت کنه اون مرد متاهل رو که اول اون باید متعهد میبود به زن و بچش البته اسم مرد خیلی سنگینه برای اون نر خر

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

به احتمال زیاد دوست شما 5سال درانتظار بوده ولی دوست پسرش برای ازدواج کاری نکرده واین باعث سرخوردگی دوست شما شده حال با توجه به این سردی روابط وفشار روحی دوست شما ایشون دنبال یک آقای متاهل رفته یعنی از چاله رفته تا خوش را به چاه بیندازه بهتره دوستت را حتی با هزینه خودت هم شده نزد یک مشاور ببری.

دوستت داره هوار میشه رو زندگی دیگران میترسم پیشنهادی بدم باعث خون و خون ریزی بشه

میخوای بگی از طریق دوستت ادرس زنه رو پیدا کن یه نامه بنداز تو خونش یا یه پیامی چیزی که زن بدبخت رو هوشیارش کنه ؟؟؟خودش میفهمه به زودی 💔💔💔💔ماه پشت ابر نمیمونه😔😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

دوستت معنی وجدان رو میدونه ؟ ذات که درست نباشه دنبال بهونه میگرده برای گند کاری هاش چون پنج ساله نتونسته با اون پسر ازدواج کنه باید بره هوار بشه سر زندگی یه زن دیگه البته که اون مردک هم بی ذاته به دوستت بگو الان به تو میگن هرزه اگه دوست داری به این عنوان شناخته بشی به کارت ادامه بده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی