2777
2789
عنوان

داداشم همش بهم تیکه میندازه 😭

504 بازدید | 39 پست

خونمون تک خوابهای دو دقیقه میام تو اتاق همش بهم تیکه میندازه چرا شوهر نمیکنی. چرا نمیری گم شی

هر چی میشه بهم تیکه میندازه شوهر کن برو

کلا ۱۳ سالشه هها از بس گفته خواهرم و بابامم یاد گرفتن خب چیکار کنم وقتی ازدواجم جور نمیشه به کی بگم بیا منو بگیر 😭

منم الان که اینجوری گفت زدمش هنسفری گوشش بود هنسفری پاره شد

داد و بیداد کردم گریه کردم

مامان عوضی به جا اینکه از من دفاع کنه برگشته ميگه مگه چی گفت که صدا خر میدی

😭😭😭😭

🌱🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به خاطر سنشه و بیشتر پسرا همینجورنداداش خودم ۶ سالشه از تیکه ها و طعنه هاش در امون نیستم🫠😂ول ...

من چون دل شکسته ام ازدواجم جور نمیشه بلاها اومده سرم

هی ميگه حالم بد میشه

با جدیت تمام ميگه 😭

🌱🕊

بابا مامانت باید اونو ادب میکردن یبار که همچین حرفی زد همون اول یه چک میزدن دهنش پر خون میشد غلط میکرد دیکه ادامه بده ..بچه ۱۳ ساله رو چه به این غلطا این بزرگ بشه چی میخواد بگه اعصابم بهم ریخت واقعا خودم پسر ۱۵ ساله دارم نمیتونم تحمل کنم به دخترم بگه بالای چشت ابروئه همیشه پشت سر میگم دخترا حساسن روحیه حساس دارن رعایت کن نگی بهش تپل نگی بهش جوش داره صورتت

اونم قربونش برم فقط میاد به خودم تذکر میده میگه تو بگو فلان چیزو من بگم ممکنه بهش بر بخوره

بابا مامانت باید اونو ادب میکردن یبار که همچین حرفی زد همون اول یه چک میزدن دهنش پر خون میشد غلط میک ...

آخه مامان من اندازه شما شعور نداره

تازه داداشم به من تیکه میندازه مامانم میخنده خوشش میاد

منم چون سر ازدواج و خواستگاری دلم شکسته همه بلا اومده سرم.

دیگه نمیتونم تحمل کنم هر چی میشه بهم من ميگه عرضه داشتی میخواستی شوهر کنی. همش سرزنش همش توهین

مگه اون نون و آبمو میده

بخدا حس اضافی بودن میکنم وقتی اینجوری ميگه

🌱🕊

به خاطر حرف برادر ۱۳ ساله نری با هر کسی ازدواج بکنی و از چاله بیفتی تو چاه

اون الان تو بدترین و بی اعصاب ترین و بداخلاق ترین سن ممکن هست، نزدیک بلوغش هست پس خیلی جدیش نگیر و سعی بکن کلا کاری به کارش نداشته باشی و هم صحبت نشی.

من خودمم پسر دارم ولی نمیدونم چرا از پسرای نوجوان اصلا خوشم نمیاد! اخلاقای خاصی دارن البته نه همشون

بچست؟شیطونو درس میده دلم میشکنه تند تند بهم اونجوری ميگه مگه دست خودمه که مجردم😭

چند سالته؟

چطور بهش اجازه میدی همچین باهات حرف بزنه

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

عزمزمه الان دعواش کردم مامانم کم مونده بود منو کفن هم بکنه

مامانا همینن متاسفانه 🙃

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.