2777
2789
عنوان

عمل بلفروپلاستی(عمل افتادگی پلک)

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از اول اینطوری بود اره پوستمم نازکه به نظرت این پوست نازک و سفید رد بخیه میمونه ؟

پس اینم حالت چشمه نه افتادگی

گفتم شاید نازکی پوست باعث شده اینطوری به نظر بیاد

اتفاقا پوست نازک راحت تر محو میشه معمولا

من خودم پوستم ضخیمه به نسبت و یکم تیره برای جای بخیه بینیم دکتر ترمیم کننده گرون نوشته بود درصورتی که یه نفر تو مطب پوستش نازک و روشن بود برای اون اصن ترمیم کننده ننوشته بود گفته بود رو پوست تو نمیمونه جای بخیه

اخه چشم من حدودا ۴ ساله که برای خط پلک ام از چسب استفاده می کنم مثلا وقتی خونه ام می زارم ولی می رم ...

چسب چیه؟میشه توضیح بدی که ازکجامیخری وچطوریه؟

درضمن به نظرمن فعلانیازبه عمل نداری چون الان عمل کنی ممکنه چندسال بعدباپیرشدن پوست دوباره برگرده ولی چندسال بعدعمل کن

درموردردبخیه هم من هم پوست تیره وهم پوست روشن دیدم عمل کردن، پوست روشن خیلی بیشترمشخصه ردبخیش

تهران

نه ایشون یکی از شهرهای شمال غربی هستن

تهران که باید خیلی دکترهای خوبی داشته باشه، پرس و جو کنید و پیش دکتر خوب برید نتیجه هم خوب میشه ولی به نظر من به جای جراح زیبایی برید پیش چشم پزشک، خیلی بهتره ولی هزینه ی بالاتری داره

الان دوست من جراح زیبایی گفته بود ۱۲ ولی جراح چشم پزشک ۵۰ تومن گرفت

لیزری هم هست مگه؟برای من یکیشه و نامتقارن شده از هر چی نا متقارن خوشم نمیومدتاج ابروهام بود پلکم هم ...

بله ولی انگار لیزرینگ تاثیرش به اندازه تاثیر عملش نیست

تشکر ولی خیلی بهش وسواس دارم و اذیتم می کنه🥲

چسب چیه؟میشه توضیح بدی که ازکجامیخری وچطوریه؟درضمن به نظرمن فعلانیازبه عمل نداری چون الان عمل کنی مم ...

حقیقت من خودم از چسب نواری استفاده کردم (البته یدونه مخصوص برای چشمم گذاشتم )و واقعا تاثیرش به چشم دیدمو ولی خب باید به صورت مستمر استفاده کنی من تازه بعد ۴ سال شاید دیگه هفته ای یک الی دو روزش از چسب استفاده کنم البته باز بستگی به نوع پوستت و حد افتادگی پلکت داره

ولی انگار چسب مخصوصش هم توی بازار هست ولی اطلاعاتی راجب اون ندارم

عزیزم ببخشید میشه بگین کجا رفتین و پیش چه دکتری؟من به شدت نیاز دارم تا فبل از عید برم

من بجنوردم خمین جای رفتم عمل کردم و بعدش آناناس و اناهیل خیلی خوردم و همین باعث شد جاش نمونه