2777
2789
عنوان

عمل بلفروپلاستی(عمل افتادگی پلک)

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 44 پست
برای شما جلوی دیدتون نگرفته ولی انجام بدید هم به نظر خیلی بهتر میشید😍

تو عکس میبینی چجوری اومده رو چشمم ؟ رنگ چشمام عسلیه خوش رنگه میگم کاش پشت پلکم اینجوری نبود خیلی چشمام قشنگ تر دیده میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای بخیش چی ؟ مونده ؟ پوستش سفیده یا سبزه؟

پوستش سفید هست، چون هنوز سه ماهه، جای بخیه نه مثل بخیه ولی حالت قرمز مونده که اونم گفتن یک سال دیگه کامل میره و حالت چشم هم تو این یک سال کلی فرق می کنه

بخیه هاش رو خیلی ظریف و تمیز و به حالت طبیعی چشم کار کرده بود، انگاری نقاشی کشیده بودی با ظرافت تمام

تو عکس میبینی چجوری اومده رو چشمم ؟ رنگ چشمام عسلیه خوش رنگه میگم کاش پشت پلکم اینجوری نبود خیلی چشم ...

آره دقیقا رنگ چشم خیلی قشنگه و تو این چهره چشم میتونه خیلی بیشتر توی توجه باشه

پوستتونم نازکه انگار، به مرور اینطوری شده یا حالت چشم بوده از اول؟

بابا چشم تو که خوبه . قشنگه چیش رو میخوای عمل کنی کاش مال منم این بود به عمل فکرم نمیکردم به خدا . میدونی ادم مشکل داشته باشه میگه خوب مشکل داشتم اگه رد بخیه هم یه کم بمونه میگیم حالا حداقل بهتر شده ولی چشمت قشنگ باشه الکی عمل کنی حیفه

آره دقیقا رنگ چشم خیلی قشنگه و تو این چهره چشم میتونه خیلی بیشتر توی توجه باشه پوستتونم نازکه انگار، ...

نه از اول اینطوری بود اره پوستمم نازکه به نظرت این پوست نازک و سفید رد بخیه میمونه ؟

بابا چشم تو که خوبه . قشنگه چیش رو میخوای عمل کنی کاش مال منم این بود به عمل فکرم نمیکردم به خدا . م ...

اخه چشم من حدودا ۴ ساله که برای خط پلک ام از چسب استفاده می کنم مثلا وقتی خونه ام می زارم ولی می رم جایی برمی دارم و همونطور می بمونه ولی اگه ی تایمی نزنم دوباره افتادمی پلکم بر می گرده و راحت نمی تونم چشمام باز کنم

اخه چشم من حدودا ۴ ساله که برای خط پلک ام از چسب استفاده می کنم مثلا وقتی خونه ام می زارم ولی می رم ...

اهااان اگه اونطوریه که باز خودت هر چی صلاح میدونی انجام بده ولی خیلی تحقیق کن دکتر خوب برو عمل حساسیه

اهااان اگه اونطوریه که باز خودت هر چی صلاح میدونی انجام بده ولی خیلی تحقیق کن دکتر خوب برو عمل حساسی ...

اره خیلی دنبالشم ولی قبلش می خوام مطمعن شم عوارضی نداره یا جاش نمی مونه بعد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792