2777
2789
عنوان

حضانت فرزند

77 بازدید | 7 پست

سلام خانومها

من امروز رفتم دادگاه برای اتفاق هابی که از قبل افتاده بود چون کبودی های بدنم رفته نمیتونم کاری انجام بدم یه وکیلی اونجا بود بهم گفت نمیتونی علیه شوهرت برای جدا کردن منزل شکایت کنی چون به جایی نمیرسی گفت میتونی حق حضانت دخترت رو بگیری و مهریتو بزاری اجرا

واقعا چرا اینجوریه من از کجا بتونم ثابت کنم اونا تو زندگیم دخالت میکنند آخه اونجا که غیر از منو اونا کسی نبود میگم من با شوهرم مشکلی نداریم مشکل خانوادشه میگه خب خانوادشه نمیتونه ولش کنه که هرچی گفتم گفت نه دلیلی نمیشه شوهرمم دخترمو برده نمیاره نمیدونم چیکار کنم

شما نمیتونی همچین درخواست و ادعایی بکنی ، قانون فقط حق و حقوق خودت رو بهت میده دیگه خانوادش چرا دخالت میکنه به قانون ربط نداره عزیز

حضانت فرزند هم بصورت طبیعی از بدو تولد با پدر هست مگر مادر برای بچه زیر 7 ساله درخواست بده و طبق دستور قاضی حکم حضانت رو بگیره وگرنه حالت عادی با پدره

=

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نمیتونی همچین درخواست و ادعایی بکنی ، قانون فقط حق و حقوق خودت رو بهت میده دیگه خانوادش چرا دخال ...

ولی وکیل گفت صد در صد میتونی دخترتو بگیری به هفته هم بیشتر زمان نمیبره

ولی وکیل گفت صد در صد میتونی دخترتو بگیری به هفته هم بیشتر زمان نمیبره

وکیل بهتون مشاوره داده دیگه توانایی تغییر قانون رو که نداره همه چیز بستگی به نظر قاضی داره اگه بگه حضانت رو میدم مال شماست اگه نده بصورت طبیعی با پدرشه در ضمن هرچقد به هفت سالگی نزدیکتر باشه گرفتن حضانت سخت تره چون فقط سن کم هست که باعث میشه حضانتش به مادر برسه

=

خیر شما همچین ادعایی نمیتونی بکنی

واقعا که چقدر حقو حقوق زنان پایمال میشه یعنی آرامشم نباید داشته باشیم برا همینه که جامعه انقدر زنان افسرده داره چون قانون پشت مرداست بچه مال مرده حق خونه مال مرده حق اینکه زن کجا بره کجا نره مال مرده فقط یه مهریه کوفتی که اونم قسط بندی میکنه مرده برا خودش راست راست میچرخه

حق میدم به اونایی که نخوان ازدواج کنن اصلا ازدواج نکنین به هیچ عنوان پس فردا مشکلی پیش بیاد همه حقا مال مرداست ما زنا باید بشینیم نگاه کنیم جا اینکه زن ضعیفه باید پشت زن ها باشند زور مردا رو بیشتر میکنن