2777
2789
زبان چیزی نیست که از دو روز قبل امتحان بتونی نمره بگیری هر روزز هر رروزز باید مداوم و پیوسته یک تا ی ...

توی تمام قسمت هاش گیر دارم

راست می گی همش شب امتحانی خوندم...

فرمول ۲۰ که گفتی در حد کتابه؟

اگه با این روشی که گفتی کار کنم به نظرت کار در می آد؟نمره بالای ۱۵ بگیرم کلاهمو می ندازم هوا🤦🏻♀️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی تمام قسمت هاش گیر دارمراست می گی همش شب امتحانی خوندم...فرمول ۲۰ که گفتی در حد کتابه؟اگه با این ...

فرمول بیست نه بدرد نمیخوره ماجرای بیست

آره اگه خر رورز بخونی بهت قول میدم زیر 19 نمیاری

یکی دو شب قبل امتحان 15.16 به زور میاد واقعا

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

در هفته چقدر بخونم براش به نظرت؟بزرگوار رو هرچقدر می خونی بازم سخته امتحاناش🤦🏻

کلاس چندمی عزیزم؟

بهتره قبل از شروع درس ها پیش خوانی داشته باشید ولی اگه روزی حداقل پنج تا لغت یادبگیرید توی یک هفته ۳۵ تا لغت یاد گرفتید برای گرامر باید وقت مفصل گذاشت شاید یک ساعت یا دوساعت که خوب هم گرامر یاد بگیرید هم جمله سازی

من خودم امروز آزمون زبان داشتم و بیشتر راجب قاعده رو گرامر بود اینکه چه کلمه ای با چه شناسه یا چه صفت و فعلی کجا استفاده میشه

زندگیتو در سکوت بساز!     بزار موفقیت هات سرو صدا کنن✨️
فرمول بیست نه بدرد نمیخوره ماجرای بیستآره اگه خر رورز بخونی بهت قول میدم زیر 19 نمیارییکی دو شب قبل ...

ماجرای ۲۰ مال خیلی سبزه؟

هر روز وقت نمی کنم بخونم

در هفته ۲ ساعت وقت بذارم اوکیه؟

تقریباً آرهچیکار کنمممم😂😭

همینه دیگه اگه اونا قوی میبود دوازدهم اصلا مشکل نداشتی

راهش همونه که گفتم هر روز بخون روتین کن دیگه مثلا غذا خوردن هر ظهر برات روتین نیست؟اینم باید یک و نیم ساعت روتین

مثلا از همون درسی که امتحان داری بشین شروع کن اگه تو این روزا یک و نیم ساعتت و پیوسته انجام بدی و ازه مه تایمت درست استفاده کنی کتابو تموم میکنی بعدش بشین تو اون یک ونیم ساعتا سوال حل کن اگه از همه کلاس جلو نزدی بیا هرچی خواستی بگو

کلاس چندمی عزیزم؟بهتره قبل از شروع درس ها پیش خوانی داشته باشید ولی اگه روزی حداقل پنج تا لغت یادبگی ...

دوازدهمم

ممنوووونم از راهکارت آره حتما باید لغت حفظ کنم

سر جلسه چون شب امتحانی می خونم همه لغت ها رو قاطی می کنم

دوازدهممممنوووونم از راهکارت آره حتما باید لغت حفظ کنمسر جلسه چون شب امتحانی می خونم همه لغت ها رو ق ...

لغت رو با مترادف متضاداش یاد بگیر چون تو نهایی به کارت میاد

همینه دیگه اگه اونا قوی میبود دوازدهم اصلا مشکل نداشتیراهش همونه که گفتم هر روز بخون روتین کن دیگه م ...

واااای خدا از دهنت بشنوه😭😍

خدا خیرت بدههه که راهنمایی کردیییی

مشکل اصلیم توی نوشتاری و ریدینگ و لیسنینگه🥲

برای نوشتاری من معلمم میگفت اول روی یه برگه تمرین کن کلمه رو مثلا ۵ باز بنویس بعد همونو روی یه کاغذ دیگه بدون نگاه کردن بهش بنویس اونجا

نمیدونم چرا ولی جواب میداد

ریدینگم که باید کلمه هارو تلفظشون رو بلد باشید

اگر دبیرستانی هستید یه برنامه ای هست اسمش vision Flash cards

تموم لغت های درس هارو داره برای هم معنی هم لیسنینگ خوبه اینو معلممون بهمون معرفی کرده بود😇

زندگیتو در سکوت بساز!     بزار موفقیت هات سرو صدا کنن✨️