2777
2789
عنوان

مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کرده بچه غذاش خورده سس رو نخواسته ،گذاشته یخچال اصراف نشه. منم خیلی وقتا بچه های خواهر برادرام میان اینجا ساندویچ میارن با بچه های من میخورن.سس خیلی اضافه میاد میزارم توی یخچال،حتی اگه تا یکسال هم استفاده نکنن

هیییییی مادر بیچارهیه روزی تو 9 ماه بچت رو به جون کشیدی دو سال شیره ی جونتو دادیحداقل 20 سال لقمه ی ...

ای بخدا حرفتو با تمام وجودم قبول دارم

ما مامانمون با اینکه اینقدر بی محلمون میکنه باز ازش دست نمیکشیم دلمون نمیاد

خودم باردارم میبینم یه مادر چقدر زجرمیکشه واسه یه بچه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب چرا داستانو جنایی میکنی مادربزرگا معتقدن اینا برا رشد وسلامتی بچه ها مضرهستن شاید فکر کرده بچت خودش بدون اطلاع شما برداشته.برا همین از کیفش برداشته.

ولی اگه این مسئله در مورد چیزای دیگه سابقه داشته دیگه باید بگذری چون هرچی بگی تف سربالاس

تو خودت از پسرت بچه تری شاید گفته تو کیف بچه کثیف نشه

والا همون بگو.

تعجب میکنم که هی میگه یه سس چه ارزشی داره؟

وقتی میدونی ارزشی ندارهدچرا براش تاپیک زدی؟

نهایت یکی از همین دلایلی که ماها گفتیم رو خودت بهش فکر میکردی و تمام

باور کن مادرت هم شبیه خودت یه انسان ناقص پر از عیبه همه همینطوریم

همینکه گاهی بچتو نگه میداره شکر کن و به خاطر خوبی هاش روی بدی هاش چشم پوشی کن

هر کدوم از اطرافیانتو در نظر بگیری همینن ....و چندتا از اخلاقاشون ممکنه باعث ناراحتی بشه ....ولی باید چشم پوشی کنی یا محترمانه اعتراض کنی

اگر بخوای با همه دعوا کنی هیچکس دورت برات باقی نمیمونه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ای بخدا حرفتو با تمام وجودم قبول دارمما مامانمون با اینکه اینقدر بی محلمون میکنه باز ازش دست نمیکشیم ...

والا

دیگه یه سس یه بار مصرف چیه

به اندازه ی یه نفسِ تنگ مادر تو بارداری ارزش نداره