2777
2789
عنوان

بازگشت اکس🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
چون میگی بعد ی سال هنوز دووسش داری خواهشا فقط تو رابطه نرو باز اگع میخواد سریعا خانواده ها رو بذاره ...

مرسی قشنگم ،اره حواسم هست ک گذشته رو باز تکرار نکنم. دوستم میگ برین مشاوره قبل ازدواج اونجا معلوم میشه ب درد هم میخورین یانه.

پیشنهادش قابل قبول نیست مثلا چه تغییری کرده شغل داره؟ بچه بزرگه خانواده است که فشار روشه برای ازدواج ...

شرایط ازدواج رو مهیا کرده مثلا خونه ماشین شغلشو عوض کرده.اما من نگرانیم اینه ک بخاطر فشار خونواده دنبال زن گرفتنه ارزشی نداره ک اینجور ازدواج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط ازدواج رو مهیا کرده مثلا خونه ماشین شغلشو عوض کرده.اما من نگرانیم اینه ک بخاطر فشار خونواده دن ...

نمی دونم معمولا تو شهرستان های کوچیک تر پسر ها همین سن یا زودتر ازدواج می کنن. بخاطر اونه شاید

ولی در کل دیگه دو تایی بدون اطلاع خانواده من فکر می کنم بهتره صحبت نکنید

اگر میخواد ازدواح کنه که مثلا راه رو برای ازدواج خواهر بردار های بعدی باز کنه و.. این خوب نیست

ولی خودش میخواد اوکیه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

شرایط ازدواج رو مهیا کرده مثلا خونه ماشین شغلشو عوض کرده.اما من نگرانیم اینه ک بخاطر فشار خونواده دن ...

نه عزیزم اگه برا فشار ازدواج بود که دخترایی دیگه هم هستا بره سراغشون تو رو دوست داره که برگشته سمتت

البته من از اخلاق و موقغیتش خبر نذارم فقط شرایطو بسنج نه یه ماهم تو رابطه نرو فقط از طریق خواستگاری رسمی چند جلسه باهم حرف بزنین بعد اگه اوکی بود نامزدی

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

نمی دونم معمولا تو شهرستان های کوچیک تر پسر ها همین سن یا زودتر ازدواج می کنن. بخاطر اونه شایدولی در ...

اره همشون ازدواج کردن فقط این مجرده ک میگ میخام فقط باتو ازدواج کنم.مرسی عزیزم از راهنماییت

نه عزیزم اگه برا فشار ازدواج بود که دخترایی دیگه هم هستا بره سراغشون تو رو دوست داره که برگشته سمتتا ...

پسرخوبیه فقط بخاطر بلاتکلیف گزاشتنم ولش کردم. مرسی عزیز دلم از راهنماییت حتما همینکارو میکنم.

پسرخوبیه فقط بخاطر بلاتکلیف گزاشتنم ولش کردم. مرسی عزیز دلم از راهنماییت حتما همینکارو میکنم.

ان شالله خوشبخت ترین بشی و هر چی خیره برات پیش بیاد ❤️

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹