2777
2789
عنوان

بازگشت اکس🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتونه؟چند سالشه.

با خانوادتون آشنا شده؟

یا نه میگه دوباره دو تایی حرف بزنیم.

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

چند سالتونه؟چند سالشه. با خانوادتون آشنا شده؟ یا نه میگه دوباره دو تایی حرف بزنیم.

۲۵من ۲۸ اون. نه میگ بیا حرف بزنیم ی ماه تا ببینی تغییر کردم بعد اون بیاد خواستگاری. اما خب اینک بخاطر فشار خونواده دنبال ازدواجه انگار، اذیتم میکنه

نه اگه قصدش جدیه بگو بدون عیچ ارتباطی فقط زنگ بزنه خواستگاریالبته ببین اول اون تو رو ول کرد با تو او ...

من ولش کردم چون شرایط ازدواج رو مهیا نمیکرد.زمان میخاست همش،میگ بیام خواستگاری اما خودمم نمیدونم چیکارکنم

من ولش کردم چون شرایط ازدواج رو مهیا نمیکرد.زمان میخاست همش،میگ بیام خواستگاری اما خودمم نمیدونم چیک ...

چون میگی بعد ی سال هنوز دووسش داری خواهشا فقط تو رابطه نرو باز اگع میخواد سریعا خانواده ها رو بذاره در جریان بیاد خواستگاریت

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

۲۵من ۲۸ اون. نه میگ بیا حرف بزنیم ی ماه تا ببینی تغییر کردم بعد اون بیاد خواستگاری. اما خب اینک بخاط ...

پیشنهادش قابل قبول نیست

مثلا چه تغییری کرده شغل داره؟ بچه بزرگه خانواده است که فشار روشه برای ازدواج ؟!

چون اون تحت فشاره شما نباید هول بشی.

اگر میخواد بیاد این بار جدی باشه

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙