2777
2789
عنوان

طلاق با سه تا بچه

378 بازدید | 21 پست

واقعا دیگه دارم کم میارم همین که خوب میشه همه چی دوباره خراب میشه الکی الکی دارم پیر میشم پای به انسان بی ارزش. از حرف مردم هم میترسم از طعنه هاشون میخوام دخترام بردارم برم از نظر خرجی دادن بهشون میرم کارگری نمیزارم سخت بگذره بهشون ولی با سه تا بچه موندم چی بگم کسی دیدین با سه تا بچه جدا شده باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این هفته ۴ تا طلاق تو فامیلمون شنیدم.. دو تاشون دو تا بچه بزرگ دارن یکیشون عروس هم داره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

به نظرم باهاش زندگی کن بچه هات از آب و گل در بیان بعد طلاق بگیر

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یا چهار بچه دیدم جدا شده

البته فقط یک دخترش رو با خودش برد .

چون بچه هاش بزرگ بودن و خودشون پیش پدرشون موندن فقط یک دخترش با خودش رفت

اما الان بعد یکسال و نیم زن پشیمون هست البته منم شنیدم نمیدونم

میگفته کاش جدا نمیشدم

راست و دروغش رو نمیدونم

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

خاله خودم با ۴ تا بچه قدونیم قد جداشد ۱۵ سال پیش

و بچهاشو بزرگ کرد

همه مشکل دارن خب ولی ببین مشکلت واقعا غیر قابل حل شدنه چیه مشکل اصلی

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

الان تو این شرایط جدا شدن بدون بچه و با یدونه بچه حتی سخته اونوقت تو میخوای با سه تا بچه جدا شی ؟؟؟

کاررررگری؟؟؟؟؟ فکر کردی چقد پول قرارع از کارگری در بیاری که شکم سه تا بچه بیچاره رو سیر کنی

عجبا

من با یه یدونه بچه که مطمنم مطمنم باباش خرجشو میده اگه جدا بشم مطمنم مهریه هم میده بهم اما باز جدا نمیشم میگم شاید بچم خرج بیشتری داشت رومم نشه به باباش بگم یا خوشم نیاد بگم اونوقت شرمنده بچم بشم

بعد تو با سه تا بچه

بگو کع شوخیه