2777
2789
عنوان

سلامممم عزیزم

202 بازدید | 19 پست

@دنیای_قشنگ_من

عزیزم بیا اینجا صحبت کنیم

هنوز مصاحبه نرفتم .فقط تلفنی با امیر کمالهوش حرف زدم.قراره شرکت گرانول تاسیس کنه.چون همشهریه.گفتم میخای بهت کمک کنم؟گف بیا باهم صحبت کنیم.روز جمعه عصربود.گفتم الان نمیتونم هروقت مناسب بودخبر بده.گفت حتما...

یه بارم گفت دستگاههای داخل شرکت رو هنوز تولید نکردن.منتظرم انجام شع

تصور خودم اینه اگر مجرد باشه شاید برم و باهاش ازدواج کنم.نظر تو چیه؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
سلام عزیزم آهان حسم میگه یکم طرف خشکه و مغرور ولی مهربون اگه بتونی جذبش کنی که خوبه😁

خب به نتیجه میرسه مخشو بزنم ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب به نتیجه میرسه مخشو بزنم ؟

محیط کاری یکم چالش داره بنظرم برات باهاش و یکم حالت روزمرگی پیدا میکنه مثل عشق بهت نگاه نمیکنه این حس منه مگه اینکه خودت رفتارهای خیلی خاصی داشته باشی

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

محیط کاری یکم چالش داره بنظرم برات باهاش و یکم حالت روزمرگی پیدا میکنه مثل عشق بهت نگاه نمیکنه این ح ...

شایدم خودش برام جذاب نباشه چون چهره و هیکل خاص نداره.

خب از نظر کاری چطوره؟ پیشش مشغول میشم؟چالش یعنی باهاش به مشکل میخورم ؟

شایدم خودش برام جذاب نباشه چون چهره و هیکل خاص نداره.خب از نظر کاری چطوره؟ پیشش مشغول میشم؟چالش یعنی ...

کاری به قیافه نداشته باش بعد برات عادیدمیشه سعی کن جذبش کنی اگه پس سرتری😍

کاری اول گفتم احتمالش بالاست و دیگه خودت گفتی زنگ زده و مسلما میشه

منطورم ازدچالش های کاری هست که باعث میشه مثلا بحث پیش بیاد

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

کاری به قیافه نداشته باش بعد برات عادیدمیشه سعی کن جذبش کنی اگه پس سرتری😍کاری اول گفتم احتمالش بالا ...

خب اگر بهم نگاه عادی داشته باشه هرچقدرم خاص باشم و خاص رفتار کنم به چشمش نمیام.

بنظرت مجرده ؟

کاری به قیافه نداشته باش بعد برات عادیدمیشه سعی کن جذبش کنی اگه پس سرتری😍کاری اول گفتم احتمالش بالا ...

اومدی بگو عکسشو بزارم.مالی نیس

خب اگر بهم نگاه عادی داشته باشه هرچقدرم خاص باشم و خاص رفتار کنم به چشمش نمیام.بنظرت مجرده ؟

نه اگه خاص باشی جذبت میشه

احساس میکنم رل داره و یا یکیا دوست داره یا کلا دلش جایی مشغوله یه مشغله جدی داره

نه اگه خاص باشی جذبت میشهاحساس میکنم رل داره و یا یکیا دوست داره یا کلا دلش جایی مشغوله یه مشغله جدی ...

خب پس اگر کسیو داره و میخاد ازدواج کنه دیگه هیچی

در مورد ازمون استخدامی چیزی حس میکنی؟فکر میکنی شرکت میکنم ؟ تا یکی دوماه اینده ؟ اخه گفتن مجوزشو گرفتیم

خب پس اگر کسیو داره و میخاد ازدواج کنه دیگه هیچیدر مورد ازمون استخدامی چیزی حس میکنی؟فکر میکنی شرکت ...

نه ببین حسم میگه ذهنش مشغوله خیلی حالا شاید رل باشه شاید مشکلات

تو ناامید نشو شابدم من اشتباه میکنم

آره بنظرم شرکت میکنی تو آزمون و موفقیت برات هست

حالا آزمون هیچی همین کاری ک میگی این آقا هست برو شاید بهم رسیدید

نه ببین حسم میگه ذهنش مشغوله خیلی حالا شاید رل باشه شاید مشکلات تو ناامید نشو شابدم من اشتباه میکنم ...

باشه عزیزم.کارو حتما میرم.ازمونم اگر برگذار شد شرکت میکنم چون از کار شرکتهای خصوصی بهتره

اما درکل دختری که مغروره واسه کارفرما جذابه. فکر کنم باید مغرور و با اعتماد بنفس باشم.

ممنونم .خیلی حالمو خوب کردی.دوست عزیزم

نه ببین حسم میگه ذهنش مشغوله خیلی حالا شاید رل باشه شاید مشکلات تو ناامید نشو شابدم من اشتباه میکنم ...

در مورد ازدواجم چی فکر میکنی ؟از بختیار کسی هس بخواد باهام ازدواج کنه ؟مثلا اقای نصیری

اخه غیر از تو یکی دیگه هم بهم گفته بود در شرف ازدواجه