2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره به نظر من ک خیلی خوب میشهجی ال ایکسه یا است ال ایکس؟چه رنگی؟

آها خیلی ممنون ، پس نعون سفید یخی

چه ستی میشه با هدلایت هام 😅

ماشین قابلتونو نداره 405 GLX رنگ نقره ای متالیک

خواهرم ببخشید شما ماشین بازی؟!

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

آها خیلی ممنون ، پس نعون سفید یخی چه ستی میشه با هدلایت هام 😅ماشین قابلتونو نداره 405 GLX رنگ نقره ...

درسته زیاد خودشو نشون نمیده ولی خب به نظرم بهتر از اینه که برداری نئون قرمز بندازی

اگه باز ماشین سفید بود ی چیزی

خیلییی میره تو چشم و اصلا هم جلوه خوبی نداره

خیلی ممنونم ایشالا چرخش برات بچرخه

ن من ماشین باز آنچنانی نیستم ولی خب عشق میکنم🌝

کاربری برای دونفره.
درسته زیاد خودشو نشون نمیده ولی خب به نظرم بهتر از اینه که برداری نئون قرمز بندازی اگه باز ماشین سفی ...

ممنون خواهرم ، همچنین ماشین شما

بازم میگم ، قابلتونو نداره

پس همون یخی میاندازم ،

میگم ببخشید ، شما ماشینتون چیه ؟!

ببخشید اینقدر سوال میکنم ، اولین باره یه ماشین باز تو سایت دیدم اونم شما ، هیچکس اینجا ماشین باز نیست 😅

ممنون خواهرم ، همچنین ماشین شمابازم میگم ، قابلتونو ندارهپس همون یخی میاندازم ،میگم ببخشید ، شما ماش ...

اینجا همه درگیر مادر شوهر خواهر شوهراشونن🤣

من ماشینمو فروختم سمند بود الان ی چهارصد و پنج مدل خیلی پایین گرفتم اونم اصلا بهش نمیرسم ن وقتشو دارم ن هزینه اشو

کاربری برای دونفره.
اینجا همه درگیر مادر شوهر خواهر شوهراشونن🤣من ماشینمو فروختم سمند بود الان ی چهارصد و پنج مدل خیلی پ ...

آره 😅

خیلی مبارکت باشه خواهرم ، ایشالا چرخش به خوبی بچرخه

ولی مهم مدل نیست. مهم اصالته که ۴۰۵ داره

قربونت همچنین تلگرام داری؟

خواهرم بنده متاسفانه پیام رسان هیچی ندارم ، توی گوشیم یا برنامه ادیته یا فیلم برداری

تنها جایی هم که صحبت میکنم اینجاست ، نمیدونم باور میکنی

تنهای تنها

خواهرم بنده متاسفانه پیام رسان هیچی ندارم ، توی گوشیم یا برنامه ادیته یا فیلم برداریتنها جایی هم که ...

هی وای میخواستم عکس ماشینو بفرستم برات

کاربری برای دونفره.
آها خیلی ممنون ، پس نعون سفید یخی چه ستی میشه با هدلایت هام 😅ماشین قابلتونو نداره 405 GLX رنگ نقره ...

البته نئون درستشه👍

لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝

ممنون خواهرم ، همچنین ماشین شمابازم میگم ، قابلتونو ندارهپس همون یخی میاندازم ،میگم ببخشید ، شما ماش ...

جدی میفرمایید؟

پس ما اینجا چی هستیم؟😑

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥