2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشن نگیرتوجاده کورمون میکنی فقط فحش ونفرین نصیبت میشه ممکنه باعث مرگ کسی بشی چندروزقبل یکی رنگ زردزده بودهزاربارگفتم خدالعنتت کنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیر گفتی خواهرم ، هد لایت گرفتم کور کننده 😅برای چراغ کوچیک میگم ، چه رنگی خوبه؟!

سرویس شی پس

آبی

اینقددرگیر جنگ ومذاکرات شدیم ک کسی یادش نبود بگه اگه میخواین تاریخ عقدتون1405/5/5باشه باید از الان شرو کنین🤧🤪

خواهشن نگیرتوجاده کورمون میکنی فقط فحش ونفرین نصیبت میشه ممکنه باعث مرگ کسی بشی چندروزقبل یکی رنگ ز ...

خواهرم اون هد لایته ، من چراغ کوچیک گفتم

در ضمن ، هد لایت دارم چه هدلایتی 😅😅 سفید یخی

𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪

میخوای چشممردمکور بشه با گذاشتن چراغ ال ای دی!!!! مگه چراغ خودش چشه🤦♀️🤔

نه خواهرم ، برای کور کردن که هد لایت انداختم ، اونم چه هدلایتی ، سفید یخی ، کور میکنه عین چی 😅

ولی برای چراغ کوچیک گفتم چه رنگی بگیرم

𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪

خواهرم اون هد لایته ، من چراغ کوچیک گفتمدر ضمن ، هد لایت دارم چه هدلایتی 😅😅 سفید یخی

چه کاریه؟ مردم کورمیکنی ؟ اگرباعث مرگ یکی بشی جواب خداووجدانتومیدی؟ میدونی وقتی توجاده کورمیشن نمیگن چه خفن عجب نوری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه کاریه؟ مردم کورمیکنی ؟ اگرباعث مرگ یکی بشی جواب خداووجدانتومیدی؟ میدونی وقتی توجاده کورمیشن نمیگ ...

آها حرفاتون درسته خواهرم

ولی دیگه بستم رو ماشین 😅

𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪

خیلی ممنون خواهرم ، پس آبی سرویس 😅 اینقدر حال میده نور بالا بزنی 😅😅

مردم آزار کی بودی تو

اینقددرگیر جنگ ومذاکرات شدیم ک کسی یادش نبود بگه اگه میخواین تاریخ عقدتون1405/5/5باشه باید از الان شرو کنین🤧🤪

2823
2791
2779
2792