2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیلای مادری رو واقعادوست دارم از دیدنم ذوق میکنن دوستم دارن

ولی پدری زنده و مرده بودنشون برام فرقی نداره وقتی مادربزرگم سالم و سرحال میدونه پسرش مریضه ۶ ماه یکبار زنگ نمیزنه احوالش رو بپرسه منم مشتاق نیستم برم دیدنش

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]

عمه بزرگم: نفرت (چون میخواست بدبختم کنه)

عمه کوچیکم: دوستش دارم

عموم: حس خاصی ندارم

فامیلای مادریم: نفرت (چون اینا همش دنبال پز دادن و فخرفروشی و تحقیر کردنن)

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

ما از نظر خانواده پدری شش عمه و یک عمو دارم. از نظر مادری هم چهار خاله و چار دایی.

هر دو طرف هم پر بچه،،فامیل های دیگه مون هم پر جمعیت و اکثریت خونه ها کنار همن. بچه بودیم دورهمی ها شلوغ و واقعا لذت بخش بود.

الان خیلی هنر کنم به مادرم، مادرشوهرم، مادربزرگ مادرم و یه خاله م سر می زنم.

بقیه نه تو جشن هاشون نه تو غم هاشون پنج شش سالیه که نیستم.

تنها نفر فامیل که از همه برید خودمم و روانم هم آرومه 😁 تنهایی هامو با کلاس هنری و سفر و .. پر می کنم. حتی اهل وضعیت و استوری نیستم. دلم می خواد زندگیم از همه دور باشه.. از وقتی که جامم عوض کردم و دورتر شدیم حس می کنم خونه جدید یه سبکی ای داره، قبلی کنار بقیه فامیل بود و همیشه شلوغ بود. سنگینی خاصی هم رو زندگی مون و خونه مون داشت. دیگه دوست داشتم از همه دور نگه دارم.

همیشه هم می خواستم چنین تاپیکی بزنم ببینم بقیه هم از دوری لذت می برن یا فقط چند نفریم😂