2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی از پرورشگاه

63 بازدید | 5 پست

خیلی هارو دیدم که توان مادر شدن ندارن با وجود اینکه زندگی خوبی دارن

ولی ارزوی به اغوش کشیدن یه کوچولو به دل دارن

و اکثرا یا خودشون یا همسرانشون در فرزند خونده آوردن مشکل دارن

لطفا اگر خودتون فرزند خونده دارید یا کسی رو میشناسید که داره، تاثیرات و برکت وجود اون فرزند خونده رو توی زندگی خودتون یا اشناتون رو بگید شاید بقیه هم ترغیب شدن

البته همه چیز یه سر خوب و یه سر بد داره

موارد بدش رو هم از قلم نندازید.

داییمو از پرورشگاه نیاوردن از تو کوچه پیداش کردن

ولی واقعا پست ترین موجودیه که تو زندگیم دیدم ذاتش واقعا مشکل داره

ولی دختر عمم پرورشگاهیه واقعا ماهه ماااهههه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه فامیلمونه

به شدت مهربون با عاطفه ست، خیلی احساساتی و بانمکه و با اینکه سن کمی داره فهمیده رفتار میکنه

فرقی با بچه های دیگه نداره واقعا

اگه چنین بحثایی پیش نیاد اصلا یادم نیست که وقتی نینی بود از پرورشگاه آوردنش

بخاطر روحیه حساسش براش نگرانم که چطور قراره بهش واقعیت رو بگن و اصلا هنوز گفتن یا نه، ولی خب خوشبختانه از سمت فامیل خودمون مطمئنم که شر نیستن و قراره درست رفتار کنن

فامیل مادریش رو نمیدونم

والدینی که خانوادشون مخالف باشه یا آدم بی شخصیت تو فامیل داشته باشن مسلما خیلی اذیت میشن و هی باید نگران باشن که نکنه کسی زهرشو به بچه بریزه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من فرزند خونده دارم ولی خونه عمش زندگی میکنه، نیاوردمش تو خونه زندگیم چون خیلی خیلی سخته شرایطش بعدم دختر من قیم داشت اصلا راهی برا گرفتنش نبود، الان خونه عمشه ولی من خرجشو میدم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ما خودمون مورد داشتیم که طرف چندین سال بچه دار نمیشد و در کنار این مورد دوازده سال برای یه امری تلاش میکرد و اونم اتفاق نمیوفتاد

یه دختر کوچولو از پرورشگاه گرفتن

دختر 40 روزه

به طور عجیب و غریبی زندگیشون تغییر کرد

اون اتفاق افتاد و کلا کن فی کن شدن

قدم دخترشون خیلی خیر بود