2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا ساز چه حقوقی بگیره آخه؟واسه خودش کار میکنه خو اگه منظورت درامدشه از خودش بپرسبعدشم چرا دوتا دوتا ...

سلام شاید اینجا بی ربط باشه ولی برام مهم نیست به رپیلای شما هم پاسخ نخواهم داد در صورت بی ادبی فقط نی نی یار تگ میکنم .

ولی الان که دیدم تون خواستم بگم که بعدا فکرم رو آلوده نکنم و باهاتون دهن به دهن نشم . لطفا هر جایی کاربری منو یا تاپیک منو دیدید به هیچ عنوان نظر ندید و با من با هیچ کاربریِ دیگه تون هم همکلام نشید چون نظر امثال شما خیلی بی ارزش و بی اساس و مضره برای جامعه و من .

خدانگهدار .

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

سلام شاید اینجا بی ربط باشه ولی برام مهم نیست به رپیلای شما هم پاسخ نخواهم داد در صورت بی ادبی فقط ن ...

مضر تویی که دوتا دوتا تاپیک زدی یه سوال بی معنی میپرسی وقت منا میگیری

انگاری من بپرسم بستنی فروش روزی چنتا بستنی میفروشه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

مضر تویی که دوتا دوتا تاپیک زدی یه سوال بی معنی میپرسی وقت منا میگیریانگاری من بپرسم بستنی فروش روزی ...

من استارتر نیستم کاربر دیگه ام دلیل تنفرم از شما شخصیت و گذشته حال بهم زنتونه جالبه که نفهمیدید تکرار میکنم دیگه من رو رپیلای هم بکنید فقط وقتتون تلف شده اگر چه همینید که هستید .

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

من استارتر نیستم کاربر دیگه ام دلیل تنفرم از شما شخصیت و گذشته حال بهم زنتونه جالبه که نفهمیدید تکرا ...

آخرش نفهمیدم سر پیازی یا ته پیاز

ریپ نزن روی پست من

گرفتی؟

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

طلا ساز چه حقوقی بگیره آخه؟واسه خودش کار میکنه خو اگه منظورت درامدشه از خودش بپرسبعدشم چرا دوتا دوتا ...

بمیر بابا به تو چه آخه که دوتا دوتا تایپک زدم ناراحتی گمشو از تایپک بیرون سگ پاچه گیر چنان عصبی حرف زدی فکر کردم چوب کردم تو کو نت😏

سلام شاید اینجا بی ربط باشه ولی برام مهم نیست به رپیلای شما هم پاسخ نخواهم داد در صورت بی ادبی فقط ن ...

اره واقعا فقط عصبی بودن از پیامش میباره مثل سگ پاچه گیر کامنت گذاشته

2790
2778
2791
2779
2792