2777
2789
عنوان

خواهر شوهر مارمولک

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 35 پست
من نبودم اونجا ولی از جواب جاریش به این حدس رسیدم من حرف خواهرشوهرم نشنیدم خواهرشوهرم یه چی گفت جاری ...

مسخره تازه از این به نتیجه رسیدی
خب شاید خواهر شوهرت یه چیز دیگه گفته

من شرور یولجه ام :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نبودم اونجا ولی از جواب جاریش به این حدس رسیدم من حرف خواهرشوهرم نشنیدم خواهرشوهرم یه چی گفت جاری ...

نشستي از رو حدس ميگي مارمولكه ،هر حرفي ممكنه زده باشه كه منظورش شما نبوديد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
حتما خوششون ازت نمیاد ک باهات گرم نمیگیرنمنم یکی از زنداداشام ....خوشم نمیاد باهاش همکلام بشم اون یک ...

ربطی به زن داداش نداره درونگرا ترین آدم ها هم ببینند با هات خوبن حرف می زنند شما عمدا این رفتار و فرق و می ذاری

مسخره تازه از این به نتیجه رسیدی خب شاید خواهر شوهرت یه چیز دیگه گفته

اره نمیدونم چرا راه حلی برای لال بودن کنارشون پیدا نمیکنم اه کاش لال بشم با این دهاتی ها هم صحبت نشم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
اره چون خوشم ازش نمیاد خدا نصیب نکنه ازاین زنداداشا رو😁

بینی زن داداش بین بچه برادر فرق می ذارید چرا چون دوست ندارید یه فرصت برای آشنایی نمی دید بعد که سرد شد و محل تون نداد می گید ببین زن داداش دیگه چقد. خون گرمه

نخیر خون گرم نیست به یکی ارزش می دید به یکی نه

بینی زن داداش بین بچه برادر فرق می ذارید چرا چون دوست ندارید یه فرصت برای آشنایی نمی دید بعد که سرد ...

من خونه خریدم رفتم برای اون خونه کلی اثاث خریدم کلا شرایط زندگیم تو چشم خیلی دارن میسوزن.ولی اینا دلیل نمیشه هی باهاشون حرف بزنم خاک توسرم عرضه ندارم خودم رو بگیرم لال باشم کلاس بزارم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792