2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاقلان دانند دشمن کیست😊😊

تویی که میگی برم تو خیابون بجنگم اون موقع است که داعش و جیشاظلم و هر چی ترو ریست وارد کشور کنی اون وقت ببینم کشورت ازاد میشه یکی مثل سوریه و لیبی و سودان بشیم شماها همین رو میخواین که بدبختمون کنین

نه من دیگه تحمل ندارم ولی از خودکشی هم میترسم من از خدا شکایت دارم که چرا این کار رو حرام اعلام شاید ...

روایاتی که دین حرام اعلام کرده ک.س شعری بیش نیست اگه مرگ برات انتخاب بهترین تمومش کن انجامش بده..

من مطالعات فلسفی داشتم برای این میگن حرامه که چون بعد بالا تو رو برای هدفی به زمین فرستاده.. هر روحی در هر زندگی که تناسخ پیدا میکنه باید هدفی که براش تعیین شده رو انجام بده تا درسش رو بگیره اگه تو خودکشی کنی تو کار کائنات دست میبری و به این دلیل حرام هست چون ممکنه درس این زندگی ت تموم نشده باشه.. زندگی سراسر زجر هست و زجر تورو قوی میکنه..

میتونی هدف روح ت رو از چارت آسترولوژی در بیاری بده چت جی پی تی برات استخراج کنه .

کتاب های مایکل نیوتن رو بخون ... کتاب سرنوشت روح و سفر روح..

عاقل باش و احساسی فکر نکن اما این رو بدون اگه واقعا مرگ برات بهترین انتخاب هست خودکشی حلال هستش.. در غیر این صورت هم به خودت هم به زنجیره روحی ت ضربه میزنی و از رسیدن به کمال فاصله میگیری و در زندگی بعدی پست تر آفریده خواهی شد.. پسر مردم ارزش نداره.. دلیل های منطقی تری برای خودکشی هست..

من اگه واسه بقیه لآتم واسه نی نی سایتی ها شوکولآتم😛

نوزده

ببخش ولی اگه میدونستم زیر ۲۰ هستی بههیچ وجه در تاپیکت شرکت نمیکردم

هنوز بچه ای واسه اینکارا .وقتی رفتی اون دنیا .میبینی که پسری که دوسش داشتی چطور هر روز با یه دختر عشق و حال میکنه و اونجاس که پشیمونی دیگه فایده نداره

ببخش که راجب عشقت اینجور صحبت کردم .فقط خاستم مثال بزنم تا چشات بازتر بشه 🥺🥺🥺

الهییییی که حال دلت هر چه زودتر خوب شه 🥲🥲🥲

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

من همش از افسردگی شدیدی که دارم میخوابم یک دانشمندی بود بود میگفت که بیشتر وقت ها خواب تنها راه فرار ...

اگر افسرده هستی برو دکتر ،بعد از اینکه خوب شدی به امروزت میخندی ،این حرفمو یادت بمونه

ببخش ولی اگه میدونستم زیر ۲۰ هستی بههیچ وجه در تاپیکت شرکت نمیکردم هنوز بچه ای واسه اینکارا .وقتی رف ...

همه بیکار نیستم عاشقم به خاطر همین عاشق بودنم و اینکه اینقدر گریه کردم براش بیماری قلبی گرفتم اینقدر استرس کشیدم و گریه کردم برای عشقم که همه موهام ریخت کچل شدم توی نوزده سالگی صورتم شد مثل پیرزنهای صد ساله اینقدر گریه کردم 🤕😄🙂 تو تایپک قبلیم هم اینها رو گفتم

ببخش ولی اگه میدونستم زیر ۲۰ هستی بههیچ وجه در تاپیکت شرکت نمیکردم هنوز بچه ای واسه اینکارا .وقتی رف ...

من تا الان کلی نماز قضا براش خوندم کلی صلوات براش فرستادم کلی روزه براش گرفتم به نیت اون این کار ها رو کردم

من تا الان کلی نماز قضا براش خوندم کلی صلوات براش فرستادم کلی روزه براش گرفتم به نیت اون این کار ها ...

مگه پسری که دوسش داری الان کجاس

همه بیکار نیستم عاشقم به خاطر همین عاشق بودنم و اینکه اینقدر گریه کردم براش بیماری قلبی گرفتم اینقدر ...

اخه این عشق چیه شما نوجونا یاد گرفتید همش میگید،ول کل تو رو خدا ما عشقو تجربه کردیم هیچی توش نبود،به زندگیت برس به درست برس

من تا الان کلی نماز قضا براش خوندم کلی صلوات براش فرستادم کلی روزه براش گرفتم به نیت اون این کار ها ...

چون اون نماز نمیخونه و روزه نمیگ من به نیت اون این کار ها را براش انجام دادم قضا های نمازاشو تا جایی که تونستم خوندم روزه هم براش گرفتم کاشکی حالش همیشه خوب باشه اشکال نداره هزار تا دوست دختر هم داشته باشه من باز براش این کار ها رو انجام میدم خدا انشالله همه بیماری ها رو ازش دور کنه من که خیلی عذاب کشیدم😔🤲🏻

تویی که میگی برم تو خیابون بجنگم اون موقع است که داعش و جیشاظلم و هر چی ترو ریست وارد کشور کنی اون و ...

این حرفم یادت بمونه .تا چند سال بعد نصف بیشتر مردم ایران مبتلا به سرطان خواهند شد .امیدوارم شما جز اونا نباشید و با چش خودتون ببینید دوست کیه دشمن کیه !!!!!!!!!