2777
2789
عذاب میکشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست .. عاشق شدن خیلی بده

الکی خودتو دلگیر عشق و عاشقی نکن بخدااااا این مردا یه مشت هوس باز هایی هستن ک جز خودشون کسی دوس ندارن ...ی روز ب حرفم میرسی ک خفن تریناشونم ارزش نداره حتی بخوای ب خودکشی فک کنی چه برسه عملیش کنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قبلش نماز بخونم و عبادت کنم خدا میبخشه ؟

من تجربه نکردم حقیقتش. ولی اگه روزی ام خاستم بمیرم ترجیح میدم برای آزادی کشورم و در خیابان جونمو از دست بدم نه اینجور سوسول بازیا🥲🥲🥲

توام بذار یکم زمان بگذره بعد تصمیم بگیر 🥲 الان داغی .هممون حسی که الان داری رو تجربه کردیم ولی چه میشه کرد .کم نبودن عشقای بی وصال 🥲🥲🥲

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

من تجربه نکردم حقیقتش. ولی اگه روزی ام خاستم بمیرم ترجیح میدم برای آزادی کشورم و در خیابان جونمو از ...

نه من دیگه تحمل ندارم ولی از خودکشی هم میترسم من از خدا شکایت دارم که چرا این کار رو حرام اعلام شاید یکی واقعا داره زجر میشه و نمیتونه زندگی کنه

بیا باهم خودکشی کنیم منم میخوام از دست خوابهای مضخرفم هودم رو بکشم

من همش از افسردگی شدیدی که دارم میخوابم یک دانشمندی بود بود میگفت که بیشتر وقت ها خواب تنها راه فرار است من عاشق شدم ولی نمیتونم دیگه زندگی کنم هر چقدر با خودم کلنجار میرم میبینم واقعا نمیتونم

نه من دیگه تحمل ندارم ولی از خودکشی هم میترسم من از خدا شکایت دارم که چرا این کار رو حرام اعلام شاید ...

ببخشید میشه بپرسم سنتون چقدره؟؟؟

بگی ممنون میشم 🥲🥲

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲