2777
2789
عنوان

این زن مادرم نیست

530 بازدید | 17 پست

میره به بابام میگه دخترتو ول ازدواج میکنه میره من برات میمونم، بهش پول نده، کاری باهاش نداشته باش، کلا بچه هاتو ول کن بچسب به من و خانوادم!

(پدر و مادر و خواهر و برادر که بماند خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهرش براش عزیز ترن تا شوهر و بچه) یکی نیست به پدرم بگه اگه اینطوریه زنتم برات نمیمونه چون آخری هم دوستت نداره! کلا دوستت نداره! فانتزی ذهنیش اینه بابام عاشقش باشهولی اون بابامو دوست نداشته باشه! یه جایی برای نفعش باشه میگهمن فقط برات میمونم یه جا دیگه میگه شوهر چیه فقط خانواده! میره اینقدر بدمو به پدرم میگه که نفرینم کنه

این مادره یا نامادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا تو همین سایت میگن دختر داشتن لیاقت میخواد. بیان این تایپیک رو ببینن . مادر تو لیاقت بچه نداشته کلا

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بعضیا واقعا لایق نیستن ک بچه دار میشن دیروز دکتر بودم ی خانم با همسرش و پسر بچه ش ک همش ۴ الی ۵سال بود بچه شون اورده بودن دکتر اینقدر ب پسر بچه ش رور میگف تصادفی چشمم بهش افتاد ک باخودم گفتم این مادرش یا نامادرش کلاه بچه کنار مادرش صندلی مادر افتاداز دست خود مادرش افتاد باعصبانیت ب بچه ش گف کلاه تو بیا بردار بچه چند صندلی اونورتر بود بعد خودش سرش تو گوشی بود با شوهرش!دلم براش سوخت تا بچه مظلوم بودحرف زد دعواش میکردن خودشون تو گوشی هر هر!

به خدا روانیم کردنمیره بابامتحریک میکنه بچه هاشو بزنه ازار بده بابامم گوش میده

اسی تو هم مثل مامانت باش هی بد بگو ازش جلوی پدرت که بفهمه چه کار بدی میکنه

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

بابام کورشده هیچی نمیبینه اصلا هیچییییی

یک بار ازمدفاع نکرده

اون سری گفتن کار کن

منم گفتم که وقتی مامانم اینطوریه

بابامم طرف اونههمیشه

گفتم پس منم فقط در آینده برای شوهر خودم کارمیکنم فقط شوهر میمونه برای ادم

اسی تو هم مثل مامانت باش هی بد بگو ازش جلوی پدرت که بفهمه چه کار بدی میکنه

با به پدرم میگم اقا اینقدر رونده گوش نمیده

تمامکاراتا دستشه توخونه بابامم کمکمیکنه بهش میگه زن سالاری باید باشه تو همه چی هم میخواد نظر بده کیبخواییم که فلان کنیم بهمان کنیم به بابامم همش بی احترامی میکنه همش طرف خانواده خودشه همشششش

بابام چرا خررررررر شده

با به پدرم میگم اقا اینقدر رونده گوش نمیدهتمامکاراتا دستشه توخونه بابامم کمکمیکنه بهش میگه زن سالاری ...

اینکه نظر مامانت هم در نظر بگیره خوبه اما به شرطی که اون مادر ادم خوبی باشه نه اینطوری

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

دقیقااااخب بابام چرا اینطوری میکنه؟؟؟؟

اسی خودت و پدرت نمیتونید برید پیش مشاور؟