2777
2789
عنوان

سلام به نیت حاجت رواییتون

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 109 پست
یگانه

الله هرمشکلی داری ختم بخیرش کنه

الهی خوشبخت و عاقبت بخیر و دلشادت کنه

الهی زندگیت پر از برکت و محبت و آبرو بشه الهی آمین

توروخدا منم دعا کن زندگی و آبروم حفظ بشه الهی آمین

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات حمد میخونم لطفا برای سلامتی جواد و مهدی دعا کن🙏

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

@banooava

@تانیا73

@hande_jon

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
الله عاقبت بخیر و دلشاد و خوشبختت کنه الله هررررمشکلی که داری ختم بخیرش کنه الهی زندگیت پر از محبت و ...

مرسی قشنگم بااین دعای زیبات سرصبح

همچنین شما انشاءالله خدا بهترینارو براتون رقم بزنه آرامش نصیب زندگیتون بشه گلم

الله هرمشکلی داری ختم بخیرش کنهالهی خوشبخت و عاقبت بخیر و دلشادت کنه الهی زندگیت پر از برکت و محبت و ...

مرسیییی عزیزم 🥹

ان شالله شماهم خوشبخت و عاقبت بخیربشین

و گره از مشکلاتتون باز بشه و حاجت روت بسین

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/