2777
2789
حرفت درسته، این مبلغ حالا چیزی نیست هرچند برای اسی مهم پول نبود بیشتر ناراحته که نامردی کرده درحقش ا ...

اره میدونی شاید چون خودم گفتم بلاعوض میدم هی بیشتر و بیشتر خواست، دیگه همچین کاری نمیکنم،ممنون.

بخدا بعضیا دیدم اگه مخشونو تو کار درست بزارن هنوووز چند برابر اینکه تو کلاهبرداری بزارن موفق تر هستن ...

اره میدونی من ماه قبلش وسیلمو گذاشتم تو دیوار برا فروش تا نصف پولشو بدم به این اقا برا مامان باباش،ولی ماه بعدش دیدم اینا واسه سلامتی خودشون حاضر نیستن وسیلشونو بفروشن اونوقت من!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میدادی به من برای دندونای دخترم زنگ زدن وقت عمل گذاشتن ولی پول ندارم موندم چیکار کنم😢

بخدا ما اصلا پولدار نیستیم،این ماهانه ی چندین ماهم بود خودم کلی وسیله لازم داشتم میتونستم باهاش بخرم ولی اگه به این نمیدادم عذاب وجدان ولم نمیکرد.

اره میدونی من ماه قبلش وسیلمو گذاشتم تو دیوار برا فروش تا نصف پولشو بدم به این اقا برا مامان باباش،و ...

واااای خدااا

چقدر شما دل پاک و صاف و چه ادم دل...

چیبگم والا

فدای سرتون ولی بیشتر دقت کن

دورش خیییلی بد شده

خیلیا دین و مذهبو انصاف و انسانیت و شرافت و راستی و صداقتو گذاشتن کنار

🧔اقا هستم
ای وای شکایتم کردین ؟

آره محکوم شده حکم جلبشم دارم اصلا دادگاه نیومد فعلا پیداش نکردم جاشو عوض میکنه من تهران هستم اون بی شرف اردبیل دادگاه هم اردبیل رفتم

اما چه فایده فرض پیداشم بکنم پونصد تومن سه تا سکه هم نمیشه اونهم میگه ندارم خورد خورد میدم یه ماه قسط بده سه ماه نمیده دوباره از اول باید بری شمایت بکنی کلی خرج کنی

مشکل پول نیست اعتماد بی جا .

اره میدونی شاید چون خودم گفتم بلاعوض میدم هی بیشتر و بیشتر خواست، دیگه همچین کاری نمیکنم،ممنون.

خواهش آبجی جان ، عیب نداره دیگه گذشته بازم برو خداروشکر کن بیشتر از این بهت ضربه مالی و جسمی بهت نزده مشخصه با حرفاش بدجور شمارو خام خودش کرده بوده

و اعتماد شمارو به دست اورده بوده تا حدی که همین الانم بازم قبول نمیکنی اون نامرد هدفش چیز دیگه ای بوده هنوزم فکر میکنی اون واقعا پول رو بخاطر مشکل خانوادگی یا بیماری میگرفته نه خواهر عزیز اون ماه به ماه خرج جیبشو و خوشگذرونیشو از تو میگرفته ، فکر کردن و ناراحتی هم دیگه فایده ای نداره تو هم آدمی نیستی که بخواهی و بتونی ادبش کنی و حقتو ازش بگیری پس بیخیال، فقط دیگه خواهشا تکرار نکن ثواب کیلو چنده توی تین زمونه نامردی خواستی هم ثواب کنی بی زحمت خودت برو کار کن حقوقتو هرجور دوست داری و یه هرکسی دوست داری ببخش اما پول پدرمادر بزرگوار رو برای وواب بردن نفله نکن اونهم برای کسی که ارزش و لیاقت و وجدان وانسانیت نداره .انشالله که موفق باشی و دیگه همچین اشتباهاتی رو انجام ندی .

خواهش آبجی جان ، عیب نداره دیگه گذشته بازم برو خداروشکر کن بیشتر از این بهت ضربه مالی و جسمی بهت نزد ...

اره دنبال رابطه هم بود ،چشم حتما همینکارو میکنم😔،ممنونم ازتون،

ان شاالله بتونید پولتونو از اون نامرد پس بگیرید.

اره دنبال رابطه هم بود ،چشم حتما همینکارو میکنم😔،ممنونم ازتون، ان شاالله بتونید پولتونو از اون نامر ...

دیکه محل سگشم نده پول مهم نیست بهش عزت احترام گذاشتم اعتماد کردم بهش. فکر کردم چون مهندس هست

آدم با شخصیتی هست بعدا فهمیدم قصدو نیتش

ک ل ا ه برداری بوده تنها من هم نبودم چهارسال پیش

از ده نفر بالای ده میلیارد ک ل ا ه برداری کرده حتی هزار تومن هم نمیخواد بده هرچی خریده باشه الان صد میلیارد شده اون مبلغ چهارسال پیش. بازم ممنونم از دعای قشنگت

تو هم مواظب و مراقب خودت باش.

بهار بهاریاز اومده دوباره

باز تمام دلها چه بی قراره

اما برای من دور ز خونه

بهارا هم مثل خزون می مونه

بهارا هم مثل خزون می مونه........

آره محکوم شده حکم جلبشم دارم اصلا دادگاه نیومد فعلا پیداش نکردم جاشو عوض میکنه من تهران هستم اون بی ...

چطور از گلوش پایین میره خدا ازش نگذره خیلی سخته تو این دوره زمونه

🤍🐼🥥