2777
2789
درسته،اما دلم میسوخت،تازه بعد پول درشتی که بهش میدادم و میداد برا مامان باباش باز بهم میگفت گشنمه که ...

ببین دختر خوب و ساده حتی برا شوهرت هم از این فداکاریا نکن خب؟ چون هررگز قرار نیست ازت قدردانی بشه حتی اگه تشکر هم کنه بازم تو از پول زحمت کشیده بابای بدبختت دادی رفت بازم میگی ثواب ثواب... کی از اون دنیا اومده حساب ثواب و جوابو بلده که با اطمینان حرفشو میزنه خدا عقل داده ازش استفاده کن بهترین نعمته باور کن... الان هم تجربه شد برات اشتباهت بپذیر و فراموش کن دیگه هم گول نخور بارکلا... آدمای ساده ای مثل شما عین یه بره بریون برا گرگن یه لقمه راحت و آماده.. طفلی بابات تو این شرایط....

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دیگه گذشته فکرشم نکن تجربه بشه برات ، ببین خودتم میدونی اما نمیخواهی اعتراف کنی و قبول کنیاون پسره ت ...

ولی اره راست میگی انتظار نداشتم اون دفعه اول که بهش گفتم من بجز دعا کردن چیکار برات میتونم بکنم ؟ بگه پول بده، وانتظار نداشتم موقعایی که پیشنهاد پول میدم قبول کنه، و انتظار نداشتم با حرفایی که باعث دلسوزیم بشه غیر مستقیم درخواست پول بیشتر کنه هرچند واقعا مشکل داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دختر خوب و ساده حتی برا شوهرت هم از این فداکاریا نکن خب؟ چون هررگز قرار نیست ازت قدردانی بشه حت ...

باشه،😔😔 خب من تو اجتماع نبودم خیلی وقته، ولی دیگه اعتماد نمیکنم درس شد واسم

باشه،😔😔 خب من تو اجتماع نبودم خیلی وقته، ولی دیگه اعتماد نمیکنم درس شد واسم

امیدوارم

آفرین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ببخشید اینجور رک میگمچقدر شما زود باوری؟اکثرا شگردشون شده همین(مریضی یا بیماری یا عمل)چون دل هرررران ...

نمیدونم واقعا ولی من قایمکی حرفای این اقا با دوستای مجازیشو گوش کردم این آخرا با اونا هم درد دل کرد همینارو گفت، این اقا تو اون فضای مجازی محبوب بود،فکر نمیکنم انقدر بی شرافت باشه

خب الان منم میگم من برادرم(که ندارم)سرطان داره خیلی فقیریم پول بیمارستانشم نداریم دعا کن بمیرمپول می ...

حرفت درسته، این مبلغ حالا چیزی نیست هرچند

برای اسی مهم پول نبود بیشتر ناراحته که نامردی کرده درحقش البته مقصر خودش بوده یه بار پول داده دوبار داده دفعه سوم باید متوجه میشده قصد و نیت پسره چی هست وقتی هم برنمیگردونده باید متوجه میشده ، به همون طرف اگه میگفته هزار تومن احتیاج دارم به قران بهش نمیداده پولو آتیش میزدی ثوابش بیشتر از این بوده که بدی به یه آدم عوضی و نامرد.یکی اینطوری یکی هم مثل ما اعتماد بی جا میکنیم پنجاه تا سکه سه جهارسال پیش که پونصد میلیون پولش بوده طرف گرفت رفت که رفت الان هفت هشت میلیارد پولشه همون پونصدتونن هم نمیده بی شرف فقط گول مهندس بودنشو خوردم ، اینو گفتم که اسی از ناراحتی دربیاد اشتباهات بزرگتر هم وجود داره نسبت به اشتباه خودش.

نمیدونم واقعا ولی من قایمکی حرفای این اقا با دوستای مجازیشو گوش کردم این آخرا با اونا هم درد دل کرد ...

بخدا بعضیا دیدم اگه مخشونو تو کار درست بزارن هنوووز چند برابر اینکه تو کلاهبرداری بزارن موفق تر هستن

چرا دورش کنم

شاگرد داشتم که مینالید اما خوراکشون از من کارفرماش بهتر و بالاتر بود🤦

🧔اقا هستم