2777
2789
عنوان

خیانت

86 بازدید | 11 پست

خانما شوهر دوستم در حد چت و تماس شش ساله با یه دختری بهش خیانت کرده دوستم یکساله متوجه شده دعوا کرده شوهرش قسم خورده رابطه اشو با دختره قطع کنه ولی میگه هنوز به هم پیام میدن و مدرکی هم نداره میتونه از دختره شکایت کنه مثل اینکه شوهرش هم ماهیانه برا این دختره پول میفرسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا کسی دل نسوزون

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خب گناه داره بیچاره

ببین اینجور موارد انرژی منفی جذب خودت زندگیت میشع

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

دلم براش میسوزه زنگ زد کای گریه کرد که دختره پاشو از زندگیم بیرون نمیکشه شوهرمم همش انکار میکنه

بگو پرینت گوشی شوهره رو بگیره بره امور مشترکین پول بده ادرسشو دربیاره بره جلو در خونش

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین اینجور موارد انرژی منفی جذب خودت زندگیت میشع

آره منم دیوونه شدم تقریبا هر روز زنگ میزنه درد دل میکنه

بعد متوجه شدم تو حرفاش یه طوری میخاد با حالت دلسوزی که نمیشه به هیچ مردی اعتماد کرد منو نسبت به شوهرم بد بین کنه

آره منم دیوونه شدم تقریبا هر روز زنگ میزنه درد دل میکنه بعد متوجه شدم تو حرفاش یه طوری میخاد با حال ...

دیدم که میگم

یه هکر پیدا کنید گوشی شوهررو هک کنید کلی مدرک میتونید جمع کنید

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂