2777
2789
عنوان

صبح نوبت دکتر دارم بیاین هلم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو داری واسه خودت وقت میزاری وقت گذاشتن و هزینه کردن واسه خودت هیچ وقت بی فایده نیست

اوایل شاید

ولی بعد چند سال نه دیگه

آدم ها فرق دارن من میرفتم مشاوره چند تا درد هم به دردهایم اضافه میشد 😅

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

همه جا همینجوره؟ من ۱ ساعتو نیم شد ۷۰۰

مصوب بخش خصوصی برای ارشد این هست، یه عده بیشتر میگیرند و بعضیها هم کمی کمتر. تعرفه خیریه، دولتی و ... پایینتره.

تاپیک آهسته و پیوسته م برای توسعه فردی افراد بالای ۳۵ ساله.

پس باید چیکار کرد؟

نمیدونم واقعا

میگم که شاید کسی بتونه با حذف مشاور ها خودشون متقاعد کنه ولی من نتونستم

واقعا برام منطقی نبود که میگه برو هر کاری دلت میخواد بکن به بقیه فکر نکن هیچکس مهم نیست فقط تو مهمی ( خب من دارم در یک خانواده زندگی میکنم نمیشه که فقط من باشم ) مثلا یه مشکل من محدودیت خانواده بود بعد میگفت بابات نمیذاره بری بیرون توجه نکن تو برو بیرون 😐😐

من سپردم به زمان و الآنم هر چیزی پیش میاد منم باهاش پیش میرم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

مصوب بخش خصوصی برای ارشد این هست، یه عده بیشتر میگیرند و بعضیها هم کمی کمتر. تعرفه خیریه، دولتی و .. ...

من دو سال پیش میرفتم ۴۵ دقیقه ۶۰۰

ارشد بود کلینیک خودش بود

به منم میگن برو باشگاه مامانم گیر داده بود برم باشگاه و برام لباس باشگاه خرید که بهونه لباس نکنم و ن ...

از یکی دو دقیقه در روز پیاده روی یا ورزش سبک تو خونه شروع کن. از همون اول فشار باشگاه رفتن رو لازم نیست به خودت وارد کنی

تاپیک آهسته و پیوسته م برای توسعه فردی افراد بالای ۳۵ ساله.

حتما حرص یه چیزیو میخوری که قلبت درد میکنه

نمیدونم شایدم چون واقعا دیگه نمیفهمم که الان از چیزی ناراحت شدم یا نشدم 😅