2777
2789
عنوان

صبح نوبت دکتر دارم بیاین هلم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 74 پست
چند سال رفتم و هیچ ببین مقطعی حالت رو خوب میکنن بعد یه سری جمله رو حرف از کتاب ها یاد گرفتن به یه رو ...

بنظرم تراپیستت خوب نبوده بعدشم تراپیست معجزه که نمیکنه خودت باید راهکار های که بهت میده انجام بدی و اگه نیاز به دارو درمانی باشه بهت میگه که به من گفت دارو درمانی و روان درمانی باهم دیگه مرحله آخر هم طرحواره درمانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سال رفتم و هیچ ببین مقطعی حالت رو خوب میکنن بعد یه سری جمله رو حرف از کتاب ها یاد گرفتن به یه رو ...

اره دیدم بعضیارو چرتو پرت تحویل آدم میدن آدم عملا پولشو انداخته تو جوب ولی وقتی جلسه اول میری میبینی اینجوریه نباید ادامه بدی و تراپیستت رو عوض کنی

بنظرم تراپیستت خوب نبوده بعدشم تراپیست معجزه که نمیکنه خودت باید راهکار های که بهت میده انجام بدی و ...

من ۹ سال بهترین مشاور ها و روانپزشک ها رو امتحان کردم

مشکلات فرق داره شدت بیماری ها فرق داره

بعد یه راهکار میدن برا همه من که از مرگ برگشتم دیگه با باشگاه و یوگا خوب نمیشم که

من نیاز دارم یکی کمکم کنه نفس بکشم اینا میگن به خودت برس برو باشگاه کاری که دلت میخواد بکن کتاب بخون

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اره به منم زیاد میگن🤦🏻♀️ درکت میکنم

من خودم خسته شدم دیگه

الآنم همون حال بد رو دارم ها

همین الان که چت میکنم نیم ساعته قلبم تیر می کشه و همش عصبی هست

عصر از شدت معده درد نمیتونستم تو حیاط مدرسه بایستم

ولی دیگه فهمیدم این همه وقت گذاشتن و هزینه کردن هم بی فایده ست

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من خودم خسته شدم دیگه الآنم همون حال بد رو دارم ها همین الان که چت میکنم نیم ساعته قلبم تیر می کشه و ...

به منم میگن برو باشگاه مامانم گیر داده بود برم باشگاه و برام لباس باشگاه خرید که بهونه لباس نکنم و نرم، ولی بازم نرفتم نمیتونم شروعش کنم انگار گیر کردم تو همین نقطه. بعد گفت برو کلاس رقص، حالا نمیدونم فکر کنم خوب باشه واسه روحیه آدم

من خودم خسته شدم دیگه الآنم همون حال بد رو دارم ها همین الان که چت میکنم نیم ساعته قلبم تیر می کشه و ...

معدت احتمالا عصبیه ولی قلبت چرا؟ زیاد به خودت فشار میاری؟ غصه چیو میخوری؟ میخوای باهم صحبت کنیم؟

به منم میگن برو باشگاه مامانم گیر داده بود برم باشگاه و برام لباس باشگاه خرید که بهونه لباس نکنم و ن ...

میگم که به شدت حال روحی آدم هم بستگی داره

من واقعا توان انجام کاری رو نداشتم به گفته مشاور ها ثبت نام میکردم اما نمیتونستم برم

تو داری واسه خودت وقت میزاری وقت گذاشتن و هزینه کردن واسه خودت هیچ وقت بی فایده نیست

معدت احتمالا عصبیه ولی قلبت چرا؟ زیاد به خودت فشار میاری؟ غصه چیو میخوری؟ میخوای باهم صحبت کنیم؟

اره عصبیه قلبمم حدود ۳ ساله رفتم دکتر اونم گفت عصبیه

من دیگه غصه نمیخورم ببین مثلا اینجور نیستم بشینم فکر کنم که گذشته چی شده واقعا فراموش کردم

اما ضربه های گذشته باهام مونده شکننده ام بی انگیزه و بی هدف

فقط دارم پیش میرم