2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سالشه هنوز تو خودش دستشویی میکنه حرف گوش نمیده دستشویی نمیاد

خوب اماده نیست

نزنش

بذار فعلا پوشک باشه تا خسته شه خودش

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

چیزی خواست حواسشو پرت کن منم با دخترم سر همین مساله خیلی درگیری داریم مدام دنبال روس تربیتی درستم که دخترم گوشه گیر نشه و خوب تربیت شه ولی خیلی وقتا از کوره در میرم و دعواش میکنم بعد میشینم پا به پای اون گریه میکنم

خستم کرده سه سالشه ولی هنوز تو خودش دستشویی میکنه نميدونم کی میخواد یاد بگیره

خب بعضی بچه ها سر به هوان...وقتی مشغول بازی میشن یادشون میره دیگه....دختر خاهر شوهرم سه سال و نیمشه هنوز بعضی وقتا تو خودش جیش میکنه

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
من یه بار بچم خیلی اذیتم کرد سره غذا نخوردنش منم جیغ جیغ کردم و میخاستم بزنمش ولی بجاش خودم رو شرق ...

خودشو میزدی کمتر به اعصابش فشار نمیومد تا این صحنه رو ببینه؟🤔

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
منم خودمو میزنم میام تو اتاق چند تا میزنم تو سر خودم تا شب گیج و نیمه بیهوشم اخرش میمیرم من میدونم

من یه بار زدم سر خودم پسرمم میزد سر خودش😂دیگه خودمم نمیتونم بزنم فقط بعضی وقتا جیغ بنفش میکشم اونم البته یاد گرفته😓

[QUOTE=58533414]خستم کرده سه سالشه ولی هنوز تو خودش دستشویی میکنه نميدونم کی میخواد یاد بگیره[/QUOT

خوب اینکارا به خاطر استرسشه بچه ها باهم فرق دارن نمیشه چون گفتن ۲ سالگی از پوشک بگیرین حتما دوسالگی بگیرین اگه شد ۳ سال خطرناکه

چرا سوسیس؟ الان تورو هم میزنن

خخخخخخ اره دیگه اینجا نه کسی بچشو میزنه نه حتی اخم میکنه نه کسی چیپس و پفک و نوشابه و سوسیس و...‌اینا میده

ولی حالا خدایی سوسیس الان حکم جایزه داره؟

منم مثل توام ، گاهی بدجور عصبی میشم بیشتر از خستگی ،دختر دسته گلم رو میزدم با داد میکشیدم روش ،اما مدتیه رو خودم و کنترل عصبانیتم تمرین میکنم خبلب رابطه مادر فرزندیمون بهتر شده با محبتهام بیشتر حرفشنویی داره

دعا کنین به ارزوهام برسم 
سه سالشه هنوز تو خودش دستشویی میکنه حرف گوش نمیده دستشویی نمیاد

خودت ببرش زود به زود

میدونم کلافه شدی ولی دنبال راه حل باش

مثلا شورت خوشگل و رنگی که دوس داره براش بخر پاش کن بعد بگو اگه توش جیش کنی سورت خوشگلت کثیف میشه. زودی بیا بریم دستشویی

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

کاش به جای اینکه انقدر زنا تاپیک بزنن دعا کنین من حامله شم برن کتاب رشد جسمی و فکری کودک بخونن یاد بگیرن 

استارتر منظورم کلیه از شما که گذشت.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خستم کرده سه سالشه ولی هنوز تو خودش دستشویی میکنه نميدونم کی میخواد یاد بگیره

با زدن یاد میگیره به نظرت ؟ 

تو یادش باید بدی با صبر و آرامش نه با کتک

سه ساله تازه اول شروع لج و لجبازیشه 

بزار تو شرایط بی استرس ازش به زبون خوب بخواه تشویقش کن بچه ها خیلی ببخشید از پی پی کردن میترسن یه مقدار چون نمیتونن هضم کنن این چیه و چرا داره از بدنشون خارج میشه اگه تو جیش هم هست ببرش دکتر ارورلوژیست چک کنه خدای نکرده طوریش نباشه 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍