خستم کرده سه سالشه ولی هنوز تو خودش دستشویی میکنه نميدونم کی میخواد یاد بگیره
حتما هی مامیش میکنی هی ول میکنی.بچه باید واسش صبوری کنی منم دخترم از بهمن از پوشک گرفتمش ولی هنوز گاهی اوقات تو خودش دستشویی میکنه.اون تازه دوساله و پنج ماهشه
من بعضی وقتا اینقدر خودمو میزنم شوهرم میگه یه بار دیگه خودتو بزنی منم میگیرم میزنمت😅
منم خودمو میزنم
میام تو اتاق چند تا میزنم تو سر خودم تا شب گیج و نیمه بیهوشم
اخرش میمیرم من میدونم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم تو 6 سالگی شبا بارون میباریدم 😂😂
ولی کتکم نزدن بردنم دکتر گفت طبیعیه خودش درست میشه، مایعاتم شبا نخوره 😄
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من بعضی وقتا اینقدر خودمو میزنم شوهرم میگه یه بار دیگه خودتو بزنی منم میگیرم میزنمت😅
😂😂😂😂
سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.
دوس دارن بچه ها خوووو😢😢😢باشه كلم بروكلى آبپز كن☹️☹️☹️☹️
😂😂😂😂
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
دیگ هیچوووووقت اینکارو نکن هیچوقت فهمیدی؟؟؟؟😈😈😈😈اون یه بچست...بچه باید شلوغ کنه....اگرجاییش دردکنه نمیتونه درست برسونه....دیگ هیچوووووقت نزنس.بگو ک فهمیدی😤😤😤😤😬
💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره
واقعا برات متاسفم همین هرقدرمدوس داری فحش بده فقط بدون باید خیلی ناراحت باشی برای این کارت چون تازه سه سالگی وقت گرفتن از پوشکه حوصله نداشتی بچه نمیاوردی خانوم
گناه اون نیست اتفاقا اصلا با بقیه موافق نیستم که میگن عیب نداره و عصبانی بودی اتفاقا عیب داره چون اگر همین دفعه برات عادی شه راحت تکرار میکنی اونم سر چیزی که مقصر نیست