بچه ها عفونت گوش داشتم دارو مصرف کردم حساسیت داشتم یک سوم داروهام موند قطع کردم علایم گوشم رفع شد ولی همچنان اب دهنمو قورت میدم گوشم صدا میده و بزاقمم زیاد شده کسی تجربه مشابه نداشته؟
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
اخه بهش حساسیت داشتم دوتا انتی بیوتیک قوی داد پدرمو دراورد در حدی ک رو چونم کبود شد مامانم از داروخو ...
خب بایددوباره به دکترمیگفتین یچیزی بده که ضدحساسیتتون باشه مثلافکرمیکنم آزیتومایسین حساسیت نمیاره ببینیددکتربراساس میزان چرک داخل گوش ووزن بدن شمانوشته وقتی وسطش قطع میکنین درظاهرخوبه اماهنوزنهفته هست ودوباره برمیگرده
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
حس میکنم اب دهنمم برمیگرده به همین عفونت اوکی نشده فردا میرم حتما چک کنن داخل گوشمو
حتمابرودکترگوش عضوحساسیه