2777
2789
عنوان

زخم رحم

123 بازدید | 19 پست

بچه ها دکتر ازم تست پاپ اسمیر گرفت ...

میگه زخم داری میگه باید فریز نه اسمش را فراموش کردم جدید تر از فریز انجا بدی ...
 چکار کنم ...اعصابم خورده...

کیا میدنن چیه هزینش چقدره

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ندارم دارو دادیکم خوب شدم ولی الان باز بعد کم شدن دارو اذیت میشم

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

8 ماه خونمم

بچه ندارم دارو دادیکم خوب شدم ولی الان باز بعد کم شدن دارو اذیت میشم

باید دو دوره دارو مصرف کنی نزدیکی هم بینش نداشته باشی بهتره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
 8 ماه خونمم

اوایل ازدواج چون آدم بیشتر نزدیکی داره طبیعیه.منم داشتم با نادونی کااااامل بریز کردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اگه بچه نداری نکن اصلا خوب نیس

دوستم میگه خ.ارم اینجوری بود تا فریز نکرد بچه دارنشد
 دکتر بهش گفته بود باید انجام بشه که باردارشی

چکار کنم اعصابم داغونه...

بعضی میگن انجام بده...

بعضی ها میگن انجام نده...

برای اینکه بچه دار شم چی بده یا خوب