2777
2789
عنوان

موهامو داغون کردم بدادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 17 پست
♥️

سلام عزیزم

با اجازه استارتر

من برای اولین بار توی زندگیم موهامو رنگ کردم فیس فریم زدم و الان خیلی زردی داره سنمو برده بالا و حس میکنم بهم نمیاد خیلی پشیمونم( دوبار دکلره شارژ کرد فکر کنم و گفت به پایه نمیزیه اگر میخواهی یکبار دیگه شارژ کنم اما موت آسیب میبینه ک منم گفتم نکن یعنی هیچی از رنگ نمیدونم)

میتونم رنگ قهوه ای تیره یا مشکی بزارم روش ؟ راهی هست بشه دکلره رو تیره کرد؟ ارایشگرم گفت چون دکلره هست هر رنگی بزاری بعد ی مدت باز کمرنگ میشه🥲 جون موهای خودم قهوه ای تیره مایل به مشکی هست

سلام عزیزمبا اجازه استارترمن برای اولین بار توی زندگیم موهامو رنگ کردم فیس فریم زدم و الان خیلی زردی ...

سلام زیبا.

فقط فیس فریم دکلره خورده؟؟ الان کاملا زرده؟

ببینین بذارین توضیح بدم.

دکلره رنگدانه رو از ساقه مو خارج میکنه. وقتی شما رنگساژ میکنین یه رنگدانه جدید وارد موتون میشه که رنگ موها رو تغییر میده. این رنگدانه جدید دانه های ریزتری داره و به این علت با هر شستشو مقداری از این رنگدانه ها از بدنهی مو خارج میشن و رنگساژ از بین میره.

رنگهای دانه درشت، مثل n1، از بدنهی مو خارج نمیشن با شستشو و ماندگار میشن. ولی مشکل اینه که بعدها با دکلره هم از بین نمیرن و مشکل درست میکنن. خیلی هم تیرهاس و هالهی آبی میده.

حالا شما، اگر فقط لایهی نازکی از فیس فریمتون دکلرهاس و قصد تغییر رنگ هم ندارین، میتونین از رنگ n3، با اکسیدان سه درصد استفاده کنین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام زیبا.فقط فیس فریم دکلره خورده؟؟ الان کاملا زرده؟ ببینین بذارین توضیح بدم.دکلره رنگدانه رو از سا ...

اره عزیزم دکلره خورده و هیلی زردی داره

یعنی زردی با رنگساژ میره؟

متاسفانه فیس فریمم پهنه n3 تیزه میکنه؟

ابدا دیگه قصد دکلره و رنگ ندارم الان چیکار کنم موهام ی دست بشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792