2777
2789
عنوان

پیام بدم التماسش کنم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 28 پست
عزیزم درکت میکنم چون خودمم دقیقا راه خودتو رفتمهمیشه تلاش کنید برا اادمی که دوستش داریدبه هر قیمتی ن ...

یعنی پیام بدم بهش؟

از همه جا بلاکم کرده نمیدونم تو کجا بهش پیام بدم😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید وقتی ببینه انقدر وابستش شدم بیاد سمتم و بمونه

مردا از زنان ضعیف متنفرن خودتو اویزون نشون بده رابطه ای که مرد بیشتر عاشق باشه به ازدواج ختم میشه ولی زن بیشتر عاشق باشه به مریضی دیدم که میگم منم یه زمانی مثل تو بودم الان هرچقدرم بگم شاید درک نکنی

یعنی پیام بدم بهش؟از همه جا بلاکم کرده نمیدونم تو کجا بهش پیام بدم😭😭

ببین هرکاری که میدونی میتونی انجام بده

بعدا حسرت میشه

بعدا خود خوری میکنی

شاید بعدا بگی کاش پیام نمیدادم

اما بهتر اینه بگی من تلاش نکردم

و اینکه نیار به التماس نیس

از یه شماره دیگ رنگ بزن حالش بپرس. قسنگ وو

پس تکلیف دلم چی میشه💔🙃

الان میبینی حال دلت خرابه چهار روز دیگه یه گندی به زندگیت میزنه ده برابر بدتر از این

حالا میخوای بری برو دلت میخواد ترحم بخری بخر دلت میخواد کوچیک بشی بشو من کردم دو سال گذشته روزی نبود که نگم خاک بر سرم

البته درکت میکنم دست خودت نیست ولی یا خودت بکش کنار یا انقدر بهت ضربه میزنه که خسته بشی

چند سالته عزیزم

الان میبینی حال دلت خرابه چهار روز دیگه یه گندی به زندگیت میزنه ده برابر بدتر از این حالا میخوای بری ...

خب اینا درست اما من همه زندگیم شده اون فکرش یادش حرفاش تیکه کلاماش خنده هاش

نمیتونم با کسی که اوکی شم اصلا نمیتونم از کسی که خوشم بیاد..

۱۹سالمه