2777
2789
عنوان

صبح ابروم میره خواب ندارم

235 بازدید | 7 پست

بچه ها من تا صبح باید ۱تومن به یکی بدم یه مشکلی پیش اومد پول از دستم رفت برنامه ای مثل ویپاد اینا نیست من یه تومن بتونم جور کنم؟بخدا اصلا خواب ندارم

از کسیم نمیتونم قرض کنم الان

بله ویپاد وام یه تومنی میده

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر اساس چی

وام پله ای میده بدون هیچ خواب پولی

مثلا اولش یه تومن میده تسویه کردی میری مبالغ بالاتر

اگه هم پول بخوابونی بهت امتیاز میده و کلا بر اساس امتیازات میتونی وام بگیری

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بازپرداختش چطورع

من نگرفتم دقیق نمیدونم که یه ماهس یا نه

دوست عزیز؛

شما به ویپاد دعوت شدید.

با ویپاد، شعبه تمامدیجیتال بانک پاسارگاد، خدمات بانکی را هر لحظه، بهصورت کاملا آنلاین، دریافت کنید:

-افتتاح حساب آنلاین و رایگان

-دریافت کارت بانکی رایگان، در محل دلخواه

-دریافت انواع تسهیلات بدون ضامن؛ تا 200 میلیون تومان

-خرید اقساطی بیمه شخص ثالث، با صدور درلحظه بیمهنامه

-انتقال وجه غیرحضوری، تا سقف 2 میلیارد تومان

-سپرده سرمایهگذاری سودآور

-پشتیبانی آنلاین در 7 روز هفته و 24 ساعت شبانهروز

-دریافت گردش حساب، افزایش موجودی، مسدودسازی کارت بانکی و...

ویپاد؛ ترابانک پاسارگاد

کد دعوت: W3PSJD