2777
2789
عنوان

دوساعت دارم التماسش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 34 پست
بچمو تو مدرسه اونا ثبت نام کرده بودم از پرونده بچم برداشت وقتی دیدم اینجوریه بچمو از مدرسه شون برداش ...

وای چه پرو مثل یک دوستی خواهرم داره بچه هاشون تو یک مدرسه هستن خانمه عکاس هست از این هایی که احل پز دادن که برای دختر کلاس سومی آیفون خریدن ناخن کاسه بعد دخترش هم از این ها هست که همش فوش میده بعد خواهرم نمی خواست با این دوست بشه هی زنه بهش می چسبید میومد خونشون چون خونه هاشون تو یک محله بود دیگه آخرش دختر خواهرم گفت مامان مدرسم عوض کن دختر خواهرم به شدت با ادب هست دیگه خواهرم مدرسه دخترش سال بعدش عوض کرد و کم کم هم با این خانم تموم کرد ولی خانمه صبح زنگ می زد بهش ظهر شب خواهرم جواب نمیداد گاهی هم جواب میداد می گفت شوهرم هست نمی تونم حرف بزنم فلان چقدر آدم می تونه پیگیر باشه

وای چه پرو مثل یک دوستی خواهرم داره بچه هاشون تو یک مدرسه هستن خانمه عکاس هست از این هایی که احل پز ...

واقعا درکشون نمیکنم من یه بار به مادر خودم زنگ بزنم جواب نده دیگه زنگ نمیزنم تا خودش زنگ بزنه شاید اون لحظه جایی کار داره اینا شعور و شخصیت ندارن درک ندارن مردم خونه و خانواده دارن نمیتونن همیشه گوش به زنگ شما باشن

بعد اگه بیای و به کسی شماره ندی میگن اُمل بازی در میاری ترسویی

البته ک بایدم از این مدل خانما ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درکشون نمیکنم من یه بار به مادر خودم زنگ بزنم جواب نده دیگه زنگ نمیزنم تا خودش زنگ بزنه شاید ا ...

چم دونم خانمه هم تو زندگیش با شوهرش کلی مشکل داشت

حالا بر عکس یکی از خواهرام زنگ بزنه خونه مامانم جواب نده مثلا در حال نماز خوندن یا حموم باشه یا هرچی زنگ موبایل جواب نده به من زنگ می زنه بیشتر من جواب میدم ندم زنگ بابام از دستش خندم می گیره

2790
2778
2791
2779
2792