2777
2789
عنوان

دوساعت دارم التماسش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 34 پست

من با دوست صمیمیم ده سال رفیق بودیم

اما اواخر وقتی دیدم داره انرژی منفی بهم میده و حرفای خوبی نمیزنه و گاهی وقتا حسادت

گذاشتمش کنار البته بدون ناراحتی و دلخوری و دعوا

آدما همیشه که توی یه مسیر نیستن

☁️

در این حد پیگیر 😕

اصلا زنه ۱۸ سال از من بزرگتر بود واقعا داشت حالم ازش به هم میخورد ما فقط یه جا همکلاسی بودیم بلاخره تو یه محیط نمیشه با بقیه تند رفتار کرد این شماره ام بعد یه مدت گرفت برای کلاسا و صحبتای در خصوص اون کلاس ک اگه نیاز شد هماهنگ باشیم

نگو این فکرکرده چند بار خندیدیم تو روش ازش خوشم میاد هی هر روز به یه بهونه زنگ میزد خدا شاهده به حدی مزاحمت درست کرد برام قید اون کلاس زدم دیگه نرفتم

هرکس تو روی آدم.میخنده ک دوست نیست استارتر باید اینو یاد بگیری عزیزم به هرکسی نگی دوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا زنه ۱۸ سال از من بزرگتر بود واقعا داشت حالم ازش به هم میخورد ما فقط یه جا همکلاسی بودیم بلاخره ...

وای چقدر بد بعد چجوری و چه کلاسی بوده که با 18 سال بزرگ تر از خودت همکلاسی بودی؟

وای چقدر بد بعد چجوری و چه کلاسی بوده که با 18 سال بزرگ تر از خودت همکلاسی بودی؟

این بود اواخر ادا نواجوانا در میآورد شوخی جنسی میکرد وای خدا یادش افتادم تهوع گرفتم چند بار بهش گفتم زن سنگين باش این رفتارا در نیار از خودت ولی کو گوش شنوا

من همیشه حد و مرز دارم تو دوستیم یک دوست خونه ام راه نمیدم خونه دوست نمیرم وقتی اومد دم در خونه ام خیلی عصبانی شدم دو اینکه از باز کردن مسائل جنسی و شوخی جنسی بیزارم

من دوست پیدا میکنم ک ازش چیزای مثبت یاد بگیرم اطلاعات عمومی بالا ببرم کلا اون زن همفاز من نبود

جالبه ک فرهنگی بود اصلا دلم سوخت برای بچه هایی ک این معلمشون

چی میگفتم اخه میگفتم ازت متنفرم؟ دیگه خودش باید میفهمید وقتی جواب تماس یکی رو نمیدی یعنی باهاش حال ...

در هر صورت رفتار خوبی نیست

مستقیم بهش میگفتی

اون هزار جور با خودش فکر کرده

در هر صورت رفتار خوبی نیستمستقیم بهش میگفتیاون هزار جور با خودش فکر کرده

بقیه کامنتام تو همین صفحه بخون

هر بار به رفتاراش اعتراض کردم و مخالفت کردم اون میدونست من اخلاقم چطوره و از چی بدم میاد عمدا همون رفتارا رو داشت درحدی ک من تصور میکردم ابن اصلا زن نیست ادای زنا در میاره خدا شاهده ازش میترسیدم

بهتون پیشنهاد میکنم به هیچ وجه با کسی ک ازتون بزرگتره دوست نشید اصلا نتيجه خوبی نداره

بچمو تو مدرسه اونا ثبت نام کرده بودم از پرونده بچم برداشت وقتی دیدم اینجوریه بچمو از مدرسه شون برداش ...

شایدهمجنس گرابوده

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
همین حدس میزنم ولی گفتم تهمت نزنم فقط بلاکش کردم ولی یادش میفتم از صورتش صداش بیزارم کاش دیگه ریخت ن ...

حدست درست بوده .ایشالادیگه هیچ وقت نبینیش .دوست واقعی فقط خداس

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
2790
2778
2791
2779
2792