2777
2789
عنوان

لبخند یهویی

452 بازدید | 30 پست

یاد اوری چه خاطره ایی باعث میشه بی اختیار بخندید؟

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

خاطره هاي دوران مجرديم.چقدر سرزنده بودم.يادش بخير

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

خخخخخخ همه خاطره هاامنومیخندونه   

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عروسی دوست خالم رفتیم.

در شیشه ای بود.خالم ندید با صورت رفت تو شیشه.😂😆❤

هنوز یادش میوفتم میخندم

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

اول خودم میگم

من تو محل کارم دستگاه پرفراژ چک دارم یه روز یه اقایی اومد ازم پرسید این دستگاه برای چیه منم گفتم چک پرفراژ میکنه 

اقاهه برگشت گفت چرا پک رو فر فری میکنی

من مونده بودم واقعا چی جواب بدم اخه بیچاره اشتباه شنیده بود 

حالا هر وقت میبینمش تو دلم کلی میخندم ویه لبخندم رو لبم میشینه با دیدنش

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

وقتی خواهرزادمو اذیت میکنم 👹😋😋😋😂😂 الانم لبخنداومد

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
شوهرم وکاراش وحرفاش☺️☺️☺️کلاشوهرم بی اختیارلبخندمیاره رولبام

شوهر منم اونطوره

کلا دیدش به همه چیز فان وخنده داره 

کلی باهاش میخندم البته الان پسرم یخورده عصابشوبهم ریخته

خیلی چیزا خنده ام میگیره . از شیطنتای دوران نوجوانی و مجردی گرفته .تا اوسکول بازیامو و سوتیام 

از شیطنتای دوران عقد 

از یاداوری بعضی شوخیا و حرفای و نگاه های عجیب همسرم 

کلا هر دفعه یاد شوخیای همسرم میوفتم خنده ام میگره 

چند بار تنها بودم تو تاکسی یا موقع پیاده روی عین خلا میخندیدم

خدایا، حضرت عباسی حٙوِّل حالنا الی احسن الحال 

ی خاطره هم اینجا داریم میخندم بهش.

تاپیک عکس بازی بود.یکی پست گذاشت 

ی عکس ( بدون ع نوشته بود) میذارم زود پاک میکنم.

یکی از کاربرا گفت اگه بذاری برات گزارش میزنم😯

بعدم گفت برای استارتر دردسر میشه 

اون بیچاره هم میگفت چرا؟ مگه چیه؟

اخرش پستشو خوند😂😂😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

با خواهرم بچه بودیم با چادر میرفتیم وسط میدون تو خیابابون داد میزدیم چادر رو میگرفتیم رو صورتمون همه حاج وواج نگاهمون میکردن

یه موتوری جلومون بود جوگیر شد ۳ نفر سوارش بودت تک چرخ داد همشوم افتادن موتور همینجوری بدون سرنشین میرفت خنو یادم میاد خندم میگیره  

یعنی میشه؟؟؟  ای خدا یعنی میشه یه روز صبح بی بی چک بزنم و ببینم مثبت شده  یعنی میشه برم آزمایش و بگن خانوم مبارکه بارداری  یعنی میشه یه نی نی بیارم که بشه ثمره عشقمون  یکی که از وجود منو عشقم باشه هر روز توی دلم رشد کنه یعنی میشه  توکل به تو.....
☺️☺️☺️☺️ ماهنوزنینی نداریم

ایشالا به زودی 3 تا میشید

ولی قدر لحظه های دوتایی رو بدون

یه موتوری جلومون بود جوگیر شد ۳ نفر سوارش بودت تک چرخ داد همشوم افتادن موتور همینجوری بدون سرنشین می ...

وااای خدااااا😂😂😂😂

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕