2777
2789

نکن عزیزم

خیر نمیشه برات، تاپیک سقطم رو بخون لطفا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم احساس میکنم ته ته بدبختیم

ناراحت نباش گلم از این ببعدم حواست باشه باردار نشی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شما که بچه نمیخای چرا سخت و سفت جلوگیری نمیکنی یا اگه شوهرت بده چرا جدا نمیشی چجوری میتونی بچتونو بکشی بچه ای که خدا گفته حکم قتل داره و دیه داره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شما که بچه نمیخای چرا سخت و سفت جلوگیری نمیکنی یا اگه شوهرت بده چرا جدا نمیشی چجوری میتونی بچتونو بک ...

شوهرم اعتیاد داره ۶ ماه ترک کرد منم امیدوار شدم اما دقیقا روزی ک رفت دوباره مواد بزنه بی بی چکم مثبت شد.. دیگه خسته شدم و میخوام بچه رو سقط کنم و طلاق بگیرم برم

شوهرم اعتیاد داره ۶ ماه ترک کرد منم امیدوار شدم اما دقیقا روزی ک رفت دوباره مواد بزنه بی بی چکم مثبت ...

بهش بگو تهدید به سقط کن ولی انجام نده هر جور شده ترکش بده یه چند وقت باهاش راه بیا هر کاری کرد عصبانی نشو تا بهونه پیدا نکنه بتونه در ارامش ترک کنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شوهرم اعتیاد داره ۶ ماه ترک کرد منم امیدوار شدم اما دقیقا روزی ک رفت دوباره مواد بزنه بی بی چکم مثبت ...

عزیزم شما اگه تا این حد بچه نمیخواستی باید جلوگیری میکردی الان چرا میخوای بچه تو بکشی؟ میخوای جدا شی؟! اگه میخوای جدا شی قبلش حتما از یه مشاور آگاه مشورت بگیر اگه هنوز معلوم نیست جدا شی یا بمونی سره هیچی بچه تو نکش شاید بچه که بیاد قراره انگیزه خیلی خولی برا ترک کردن شوهرت باشه