2777
2789
عنوان

ریزش مو و چربی

79 بازدید | 14 پست

هیچی تو بدنم کم ویتامینو رینکو اهنو نیست،هورمون هام همه اوکی ان،کورتیزولم پایینه،هر شامپوی بگین زدم تونیک جوشونده گیاهی،چند ماه پیش تصادف داشتم سرم ضربه خورد موهام ریخت،میشه برگردون؟یا لاقا جلو ریزشو بگیرم،دکترم رفتم هیچی نداشتن بگن،ممنون میشم بگین،دارم اذیت میشم

مزو

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماینوکسیدل اکسلیا ۵ درصد روزی دوبار مصرف کنفولیکوژن روزی دوبارمزوتراپی پی ار پی هر فیلر انجام بده شا ...

هزاران شامپو خریدم از بهترینا،جواب نداده

بدنم کمبود نداره پس دلیلی ندارع ویتامین الکی بخورم

ماینوکسیدیل هم خوبه ولی قطعش کنی همون آشو همون کاسه

هزاران شامپو خریدم از بهترینا،جواب ندادهبدنم کمبود نداره پس دلیلی ندارع ویتامین الکی بخورمماینوکسیدی ...

شما ک کاری انجام نمیدی فولیکوژن ک نمیخوری ماینوکسیدل هم ک نمیخای بزنی،پس موهاتون رفته رفته کم پشت تر خواهد شد

تو شهری ام اصلا چیزی به نام مزو نداره کلا اشنایی ات ندارن،وسیله هم ندارم برم شهرستان،کسیم ندارم برم ...

امپولشو بخر بیار همونجا برات بزنن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اگه سرت چربه و شوره داره بتادین قاتی شامپو کن چند دقیقه بمونه آبکشی کن

به انتهای مویی که ریخته شده نگاه کن اگه سفیدی داره یا به اصطلاح پیاز مو اصلا نگران نباش

در اثر استرس و شوک موهات تو فاز خواب رفتن و در میان

اصلا نگرانی و استرس نداشته باش استرس خودش سمه و....

موهات کامل کامل در میاد

چون طبق الگوی طاسی پیش نرفته

مویی که یهو میریزه در میاد

موی که ریزش نداره و به مرور نازک و کرکی میشه و پوست سر خالی میشه در نمیاد

موهای پسر منم اثر استرس کنکور و شوره ی شدید کاملا ریخت

از وقتی شامپو با بتادین میزنه شوره کامل از بین رفته و کلی موی ریز ریز دراومده حداقل ۴ پنج ماه طول میکشه تا عادی شه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
قوطی ابی رنگ ۷۵۰ تومنقرص پریورین هم عالیه اما خیلی گرونه من خودم موهام کم پشت شده بود اوکی شدم با دا ...

پسر منم ماینو میزنه یه روتینه مثل مسواک هر شب دیگه

چاره چیه پسرم ۱۹ سالشه همش از استرس بود

اگه سرت چربه و شوره داره بتادین قاتی شامپو کن چند دقیقه بمونه آبکشی کنبه انتهای مویی که ریخ ...

تو عکس مشخص نیست من شقیقه هام یکم رفته عقب،موهام بیش از اندازه نازکه،و چربه هی فرتو فرت میریزه،استرس اینا ندارم هر دریو زدم بسته بود اصلا جواب نگرفتم،به خدا خسته شدم موهامو خیلی دوست دارم اما دارم از دستش میدم

تو عکس مشخص نیست من شقیقه هام یکم رفته عقب،موهام بیش از اندازه نازکه،و چربه هی فرتو فرت میریزه،استرس ...

پسر منم کلا از شقیقه ها خالی شده

فکر کن کاکل جلو سرش فقط مونده عین پیرمردا

چاره چیه آخرین راه ماینو همین

پسر من ۶ هفته براش بیوتین و دکسپانتنول زدم

قرص زینک ویتامین دی و .. می خوره

ریزش نسبتا بهتر شده

کلی شوره داشت و ریزش قبلا

آلن موهای کرکی دراورده امیدم اینه ضخیم شن

ببین نهایتش نشد کاشت مو

والا احسان علیخانی رو قبل کاشت دیده بودی

کاشت واسه آقایون عالی جواب میده

پسر منم کلا از شقیقه ها خالی شدهفکر کن کاکل جلو سرش فقط مونده عین پیرمرداچاره چیه آخرین ر ...

کاشت خوبه،اما نه دیگه تو اون نوجوانی،بعد سی اوکیه،اما زیر سی سال عذابه