2777
2789
عنوان

یه سری رفتارا اذیتم میکنه

38 بازدید | 2 پست

بچه های دانشگاه که خوابگاهیا باهم دیگن و من خیلی تلاش کردم باهاشون صمیمی بشم ولی اصلا نخواستن خیلی عادی هستیم باهمدیگه ولی من از رفتاراشون پیشم یه جوریه مثلاشما فرض کن یه گروه دوستانه۴نفره خوابگاهی کنارشونی وقتی میرن خدافظی نمیکنن توی سلف مثلاً یه بار نشسته بودم من روی یه میز نشستم (همیشه روی این میز دور هم میشینیم و من زودتر همه نشسته بودم)۴نفر از همکلاسیامم روی میز روبروایم اینا نه اومدن کنار من بشینن نه به من گفتن خب توهم بیا پیشمون یا امروز گفتم آخ جون قراره جسد بیارن بعد چند نفرشون خندیدن یه جور میگی انگار عروسک میخوان بیارن و من حس بدی خیلی گرفتم اینجور حرف زد

یا مثلا توی کلاس نشستیم موقع انتراک من و ۴نفر از بچه عای خوابگاهی صمیمی تریم هر سری اینا همدیگه رو صدا میزنن برن بیرون ولی منی که جفت جفتشون نشستمو نمیگن درحالی که خودم زودتر گفتمشون بریم بیرون و گفتن حال نداریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان