2777
2789
عنوان

مامانا بیان

213 بازدید | 15 پست

بی بی چک زدم هاله خیلی خیلی کم رنگ افتاده رابطه محافظت نشده داشتیم تقریبا یک هفته پیش امشب بی بی زدم هاله خیلی کمرنگ افتاد امکان حاملگی هست؟

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

بعد یک هفته فکر نکنم جواب بده

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدا کنه نباشم الان شرایطش نیست

خب سفت و سخت جلوگیری کن تا نشه

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

یه دونه حاله یا دوتا؟ اگه دوتا .حتی اگه کمرنگ متاسفانه مثبت هست ولی اگه فقط یه دونه .چه کم رنگ چه پ ...

دوتا یکیش پررنگه یکیش خیلی کمرنگ ک بزور دیده میشه اما مشخصه ک هاله اس

منو شوهرم بچه نمیخاییم فعلا و متاسفانه جلوگیری نکردیم اولین باریم هم هست نمیدونم چیکار کنم توی یک هفته مشخص میشه مگه😭

دوتا یکیش پررنگه یکیش خیلی کمرنگ ک بزور دیده میشه اما مشخصه ک هاله اس منو شوهرم بچه نمیخاییم فعلا و ...

اینی که میگی میشه مثبت

ولی بقول خودت توی یک هفته فکر نکنم انقدر زود مشخص بشه

نگران نباش .فردا صبح قبل اینکه بری دسشویی یه تست دیگه بزن

معمول میگن ا بیبی چک صبح اول صبحی جوابش دقیق تره

اینی که میگی میشه مثبت ولی بقول خودت توی یک هفته فکر نکنم انقدر زود مشخص بشه نگران نباش .فردا صبح قب ...

من بچه نمیخام شوهرم ایران نیس اگر بچه بیاد رفتنم سخت میشه ک😭😭

ازمايش بده من قبل موعدم فهميدم و حس كردم بتام كمربود بعد ٢٤ تكرار كردم كه بالا اومده بود برو خداي نك ...

خارج رحم باشه باید چیکار کنم چجوری بفهمیم؟😭😭😭