2777
2789

دخترم 8 ماهشه . بعضی روزا اصلا غذا نمیخوره بعضی روزا یکم میخوره. 

همه مدل غذایی میپزم ولی بعد میریزم دور چون نمیخوره

جدیدا که تا لقمه رو تو دهنش میذارم زبونشو در میاره و انگار حالت تهوع داره همه رو با دستش میریزه بیرون. چیکار کنم؟ شماها چی میپزین؟ 

منم اومدم راه حل پیداکنم 

دخترم سیزده ماهشه و من ازشش ماهگیش این مشکل رودارم که هیچی نمیخوره

همه چی روهم امتحان کردم

بعضی روزا سه جور غذاواسش میپزم و همه رو دورمیریزم چون لب نمیزنه

یاعلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به یه نفره دیگه بگو واسش غذا بپزه ببین میخوره؟ امتحان کن

نه مامانمم که میپزه همینه

غذای بچه دوستمم لب نمیزنه. 

درصورتیکه ماشالله اون بچه صاف مینشست تا تهشو میخورد

منم اومدم راه حل پیداکنم  دخترم سیزده ماهشه و من ازشش ماهگیش این مشکل رودارم که هیچی نمیخوره ...

وای دقیقا. صبح یه چیز ظهر یه مدل شبم یه مدل. اما مشکلم اینه جدیدا میریزه بیرون به زور سه چهار نوک قاشق میخوره

ببین به اصرار به بچه هیچی نده اگه میلش نمیکشه بیخود اصرار نکن هی به زور غذا بهش بدی این بیشتر باعث بد غذایی میشه.غذاهای متنوع درست کن.غذاهای انگشتی که خودش برداره بخوره هم خیلی جواب میده مثل کوفته برنجی.سیب زمینی و هویج آبپز.کله گنجشکی و....

ببین به اصرار به بچه هیچی نده اگه میلش نمیکشه بیخود اصرار نکن هی به زور غذا بهش بدی این بیشتر باعث ب ...

کوفته و کله کنجشکی رو مث غذای خودمون درست کنم؟ ولی کوچیک تر؟

نه مامانمم که میپزه همینه غذای بچه دوستمم لب نمیزنه.  درصورتیکه ماشالله اون بچه صاف مین ...

دختره من از شش ماهگی بد غذا بود

الان شش سالشه

الان هم منو از حرص میکشه موقع غذا

اندازه یه بچه یکی دوساله غذا میخوره

موقع غذا انگاری زجر میکشه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

کوفته برتجی که گوشت چرخ کرده.برنج پخته.پیاز و آرد نخودچی .زده تخم مرغ ترخون و مرزه .ورز بده پیاز سرخ کن یکم رب یا اگه رب نمیدی زدچوبه و آلو بخارا بریز تا بپزه.آره دیگه کوچولو که تو دستش جا بشه.کله گنجشکی هم که بلدی.کوکو و سیب زمینی سرخ شده هم میتونی بدی.بیسکوییتم خوبه

منم همین مشکلای شما رو داشتمو و دارم بدبختیم اینه بچم شیرم نمیخوره 😢دکتر دختر من گف ب زور بش غذا نده بذار جلوش هر چی خورد همون 

ولی واقعا هیچی نمیخوره 

حالا جدیدا پودر جوانه گندم رو میریزم تو ماست یکمم بش خامه می زنم سه قاشق مربا خوری میخوره 

انوع و اقسام سوپا با طعمای مختلف درست میکنم 

فقط حیفه اون همه پول ک ب ماهیچه میدم و ی قاشق نمیخوره 😓😓😓

کوفته برتجی که گوشت چرخ کرده.برنج پخته.پیاز و آرد نخودچی .زده تخم مرغ ترخون و مرزه .ورز بده پیاز سرخ ...

دختر من هر چی زمین ببینه ور میداره میکنه دهنش 

براش پنکک درست میکنم 

کوکو سیب زمینی میدم دستش نزدیکه دهنش میکنه میندازه زمین  بعد میره پا کن داداششو گاز میزنه 😞

دختر من هر چی زمین ببینه ور میداره میکنه دهنش  براش پنکک درست میکنم  کوکو سیب زمینی میدم ...

ای بابا😂😂کوفته برنجی رو امتحان کن ببین دختر ای من که دوست دارن.من گاهی اوقات جوجه هم براشون درست میکنم میخورن