2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 47 پست
ولی من حس میکنم گذشته و اینده امو نابود کردم ب قصد رابطه جدی با این نامرد رفتم تو رابطه چرا باید این ...

عاشق میشی دوباره

ولی به خودت زمان بده

باید اول با این اوضاع کنار بیای و درجا تو رابطه ی جدید نری

بعد از زمانی که حالتون بهتر شد دوباره عاشق میشین اما اینبار یه انتخاب درست تر دارین

عاشق میشی دوبارهولی به خودت زمان بدهباید اول با این اوضاع کنار بیای و درجا تو رابطه ی جدید نریبعد از ...

ولی من این ادم سمی و دوس داشتم کاری کرد ب هیچ کس اعتماد نکنم😭😭😭حتی رفتارای عادیمم نتونم انجام بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزدلم کلا انگار میخاست بره خیلی وقته رفتارش باهام خوب نبود منو وابسته و عاشق خودش کرد ول کرد ...

ول کن بابا حوصله داری واسه کسی که ارزشه اشکاتم نداره غصه میخوری

رابطتتون در چه حد بود؟

جنسی منظورمه داشتین؟

ولی من این ادم سمی و دوس داشتم کاری کرد ب هیچ کس اعتماد نکنم😭😭😭حتی رفتارای عادیمم نتونم انجام بدم

شما فقط عاشق ادم اشتباه شدین

تو زندگی هر کسی ممکنه پیش بیاد

مهم اینه الان اینو فهمیدین و دیگه تو زندگیتون نیست

براتون دعا میکنم خدا به دلتون آرامش بده

هرکی بره بهترش میاد طبیعیه اینجوری باشی ولی بپذیر که یک تجربه بوده هزاران نفر حس تو تجربه کردن فقط تو نیستی خیلی قشنگی تو دنیا مونده که توتجربش کنی خیلیا هستن هنوز نمیشناسیشون اگه این میموند تو اشنا نمیشدی

فارغ التحصیل هاگوارتز

ول کن بابا حوصله داری واسه کسی که ارزشه اشکاتم نداره غصه میخوری رابطتتون در چه حد بود؟جنسی منظورمه د ...

اره متاسفانه😭دارم دق میکنم چطور یه ادم اینقدر نامرده💔

تنها نیستی منم کات کردم قران بخون کمکت میکنه

😭💔🫂اینکه ولت کنه بره دردش هزار برابر تو میمونی هزار سوال تو ذهنت احساس ناکافی بودن همه چی بدترین حال دنیا رو دارم