2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 47 پست
الهی بمیرم برات می دونم چقدر سختههانگار قلبت داره له میشهسر چی کات کردین؟

خدانکنه عزیزدلم😭💔اره یک ماه ن خواب دارم ن هیچی حتی کارای روزمره ام رو هم نمیتونی انجام بدم چن روزه در حد زنده موندن غذا میخورم اولا تو کما بودم ۱۲کیلو لاغر شدم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تراپی رفتی؟بعد از جدایی درجا که حالتون خوب نمیشه زمان میبرهخود جدایی سوگواری داره بعدش پذیرش اتفاق م ...

اره چن روزه میرم انلاین حضوری هم نمیتونم اره داره ولی رفتنشو باور نمیکنم باورم نمیشع حرفاش دروغ باشهه😭😭😭😭

کلا بدووونین مرد جماعت نباید بفهمه وابسته شی...حتی اگ وابسته این وخیلیییی عاشقشین یک دهم عشقتون رو نشون بدین.لوندومهربون باشین ولی بذارین اون بیادسمتتون هیچوقت اویزون نباشین

اره چن روزه میرم انلاین حضوری هم نمیتونم اره داره ولی رفتنشو باور نمیکنم باورم نمیشع حرفاش دروغ باشه ...

اگر حضوری برین تراپی بهتره ولی همون انلاین هم عالیه

و اینکه باید قبول کنین یه دوره بهتون سخت میگذره اما اگر سختیشو تحمل کنین یواش یواش با این اوضاع کنار میاین و برمیگردین به زندگی عادی و عالی و یه عشق خیلی خیلی خوب میاد تو زندگیتون که گذشته هم فراموشتون میشه هم جبران میشه

مطمئن باشین

کلا بدووونین مرد جماعت نباید بفهمه وابسته شی...حتی اگ وابسته این وخیلیییی عاشقشین یک دهم عشقتون رو ن ...

اره من متاسفانه بلد نبودم سیاست نداشتم ازم سواستفاده کرد قشنگ بازیم داد دلم برا خودم میسوزه اولین برم بود بی تجربه زد همه چیمو نابود کرد😭😭💔💔

منم همه اینارو کشیدم دقیق می فهمم چی میگی

عزیزدلم چن وقت میگذره💔😭بمیرم برات بدترین دردیهک اول جوانیت تجربه اش کنی💔💔💔من حس میکنم تو قبرم یا مرده ام فقط دفن نشدم

اره متاسفانه اما کامل ن ب خاست خودم نبود اصرار زیاد دارم روانی میشمممم بعد برگشت گفت میخاستی قبول نک ...

پس خیلی ادم عوضی بوده خودتو بخاطرش زجر نده عزیزم ..به خودت برس بخدابعدامیفهمی به چه ادم کثیفی دل بستی...

اگر حضوری برین تراپی بهتره ولی همون انلاین هم عالیهو اینکه باید قبول کنین یه دوره بهتون سخت میگذره ا ...

ولی من حس میکنم گذشته و اینده امو نابود کردم ب قصد رابطه جدی با این نامرد رفتم تو رابطه چرا باید اینجوری بشه من چطور میتونم دوباره عاشق بشم اصن عاشقم نشم فکر و خیال دیوونم میکنه من چه گذشته ای دارم😭😭💔💔💔

پس خیلی ادم عوضی بوده خودتو بخاطرش زجر نده عزیزم ..به خودت برس بخدابعدامیفهمی به چه ادم کثیفی دل بست ...

من جز مهربونی و توجه و هیچ کاری نکردم خودش مشکل داشت منو مقصر کرد الان از خودم متنفرم💔💔💔من ذاتم همینه نتونستم تغییرش بدم بد باشم💔💔💔