2777
2789
عنوان

واقعا چرا داییا کلاهبردارن

107 بازدید | 16 پست

البته همشون که نه

ولی دایی خود من خونه مادری مادرمو که سهم وراث بود ، بعد مرگ پدربزرگم فروخت، بین خودشو مادربزرگم تقسیم کرد

یه قروننننن به خاله هام و ندارم نداد

با وجود همه اینا بازم خاله هام و مامانم ، اگه داییبم بگه باید جونتون بدید ، در جا خودشونو میکشن میدن بهش😅😅😅

چرا واقعا

علتش چیه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایی منم هس🎀آخ قربون داداش کلاهبردارش بشه مامانم

🤣🤣

بخدا بابای منم داییِ ۸تا خواهرزاده و برادر ۵تا خواهر یود

موقع فروش خونه پدربزرگم اون قسمت شهرداری و کمیسیون بنگاهی و... رو از خودش خرج کرد

آخراش خواهرش بهش حرفم زدن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
داییا پلشت ترین موجوداتین که من دیدم

بخدا بابای منم داییِ ۸تا خواهرزاده و برادر ۵تا خواهر یود

موقع فروش خونه پدربزرگم اون قسمت شهرداری و کمیسیون بنگاهی و... رو از خودش خرج کرد

آخراش خواهرش بهش حرفم زدن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

همه یه دایی دارن که ارث رو بالا کشیده🤣

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

خواهر شوهرم به شوهرم گفت میتونی یه جوری پارتی جور کنی از پدرشوهرم امضا بگیریم تمام ثروتش مال ما بشه به اونیکی بچه هاش هیچی نرسه ۵ تا برادرن همشون مستاجر فقط خواهرشوعرم و شوهرش خونه دارن و وضعشونخوبه بازم چشم نداره به ۴ تا برادرشوهرش چیزی برسه

حالا من چندسال پیش به شوهرم میگفتم پشت خواهرتو بگیر داداشات نتونن ارثشو بالا بکشن تک دختره گناه داره تو پشتشو بگیر

بخدا بابای منم داییِ ۸تا خواهرزاده و برادر ۵تا خواهر یودموقع فروش خونه پدربزرگم اون قسمت شهرداری و ک ...

فقط زرنگ و کلا هبردار برای خانواده خودشونن اونم نه زنشونااااا از همه جای زنه میخورن

من زنداییم یک کیلو طلا داره یه پلاک داره اندازه کله انسانه میندازه گردنش بعد داییم میاد از مادربزرگم پول میگیره 🙂🙂

ولی خیلییی قشنگ داره میخوره روز به روز پیشرفت میکنه

فکر میکنه داره میخوره ولی در اصل گلوله های آتیشه که داره از گلوش میره پایین ارث سهم همه فرزندان پدربزرگتونه کسی که خواهر خودشو از سهم قانونی اش محروم کنه تو همین دنیا باخته