2777
2789
عنوان

همکلاسی دخترم امروز خیلی گریه کرد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مدرسه دخترم جلساتی که مامانا و بچه ها باهم قراره باشن میگن اگه نمیتونید بیاید بچتونو هم نفرستید مدرسه که بخاطر دیدن مامانای دیگه گریه نکنن

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

یه موقع مادر شاغله نمیتونه بیاد

همکلاسی پسرم مادرش فوت کرده دوساله تو هیچ جلسه ای کسی نمیاد براش

یه همکلاسی دیگش پدرمادر جدا شدن سالی یبار فقط مادرش اگه بیاد

دنیا همینه باید بچه با ظرفیت بزرگ کرد

هزینه رو چقدر گفتند بهتون ؟ جشن در چه حدیه

فقط گفتن هزینه ایاب ذهاب دخترا ۲۰۰ بدین چون میبرنشون یه مکان دیگه گفتن خودمون هم یه هدیه کوچیکی بهشون میدیم

چادر هم گف کاملا دلبخواهیه اداره گفته هیچ اجباری رو خانواده ها نیس

آدرس دادن برا تهیه چادر و جانماز و کیف

که گفتن اگه خودشون چادر تمیز دارن هم میتونن بیارن

من دخترم چادر داره ولی گفتم براش بخرم بهتره نمونه تو دلش و اینکه همشون یه شکل باشن قشنگتره

من واقعا گریه بچه ها درک نمیکردممامان خودم شاغل بود کل دوران دبستان میگفتم نمیتونه بیاد تازه باغرور ...

نه من بچه بودم مشکم دم اشکم بود.

هر چند که الانم همینم😂

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

دور از جونت عزیزدل خدا پدر و مادرت رو برات حفظ کنه😂😂اتفاقا ماهایی که مامانمون پیگیر نبودن از لحاظ ...

ممنونم بانو :)

بله دقیقا درسمو میخوندم کاری به بقیه حاشیه ها نداشتم ...خودم هدف داشتم

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...