2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم😭

170 بازدید | 18 پست

نمیدونم چرا همش هوس شیرینی دارم یا دوست دارم یه چیزی بخورم به خصوص قبل از پریود تو این ۵ ۶ ماه حدود ۶ ۷ کیلو وزن اضافه کردم. چکار کنم؟ 🥲 چطور هوس شیرینی و غذا رو از بین ببرم؟

چایی سبز راه درمان لاغری

فقط 38 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هوس به غذا و شیرینی رو از بین میبره؟

این بستگی به اراده داره سعی کن اصلا شیرینی نخوری چون خیلی چاقت میکنه عادت میکنی به نخوردنش ماکارونی برنج تو توی کاسه بخور به مقدار کم رژیم بگیر کم کم

فقط 38 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.