2777
2789
عنوان

سن ازدواج

320 بازدید | 18 پست

سلام

اگر یک فردی یک حقوق کارمندی داشته باشه و تحصیل کرده و ادب و اخلاق هم داشته باشه و ماشین هم داشته باشه و خونه سازمانی ولی سن شش کم باشه مثلا ۲۶-۲۵ بهتره براش ازدواج کنه یا تا سی پنج سی اینا صبر کنه من پدرم میگه زیر سی پنج نباید مرد به ازدواج فکر کنه

نمیدونم بالاخره باید چیکار کرد نظرتون چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خوبه ازدواج کنه چیه پسر 35 ازدواج کنه کی میخواد پدر بشه فاصله سنیش با بچش خیلی زیاد میشه تازه اگر بازم بچه بخواد دیگه خیلی زیاد میشه دیگع حوصله بچه نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کم نیست این سن کهچرا تا۳۵ اخه؟؟؟این چه منطقیهاین دقیقا سن مناسب هستش برای آقایی که امکانات زندگی دار ...

اگه کسی رو دوست دارید حتما ازدواج کنید

چرا ادم باید بیخود خودش رو معطل کنه احه

اگه از نظره فوری بالع هستین

مسئولیت پذیر هستین

و آمادگی ذهنی برای ازدواج دارید

ایشالله که خیره

مونده به حوصله طرف من همسر سابقم۳۰سالش بود رفتارش انگار به مرد ۷۰سالع بود دیگه دوسال عقد به زور تحمل کردم جدا شدم ازش اگر توانایی دارین ناز یه دختر و بکشید دلشون نشکنید ازدواج کن نه اگه در اون ذهنیت هستی که هر چی من یا مامانم بگه بشه دختر مردم و بدبخت نکنید بین خانواده و خانومتون یه حد حدود داشته باشین

خدااااا