2777
2789
عنوان

متاهلا کیا فکر میکنن ک خوشگل نیستن

111 بازدید | 12 پست

متاهلم ولی حس زیبایی ندارم.البته هیچ عمل زیبایی هم انجام ندادم.دوسدارم بینی اینا عمل کنم یا ژل لب بزنم.ولی خب فعلا توی این گرونی هزینش نیس.الانم ک خانما اکثرا عمل زیبایی میکنن و زیبا هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینا که الان عمل کردن و ژل زدن ده پانزده سال دیگه قیافه هاشون رو باید ببینی .

من جدیدا میرم بیرون خیلی خانوما میبینم که در عین اینکه سنشون خیلی بالا نیست اما پوست و موشون بسیار آسیب دیده و پیر نشون میده .تا کی آرایش و بوتاکس و ژل و عمل ؟؟

عزیزم اینا که الان عمل کردن و ژل زدن ده پانزده سال دیگه قیافه هاشون رو باید ببینی .من جدیدا میرم بیر ...

قدیما اینجور نبود.ولی الا دیگ همه خوشگل شدن و اعتماد ب نفس آدمو میاره پایین

قدیما اینجور نبود.ولی الا دیگ همه خوشگل شدن و اعتماد ب نفس آدمو میاره پایین

نه بابا در بند این چیزا نباش من خودم حتی وسایل آرایش هم ندارم ی کانسیلر واسه زیر چشم دارم ضد آفتاب و مرطوب کننده و رژ ارگانیک .همین

پس چهرتون اینجوری زیبا هستش

عزیزم باید خودت رو دوست داشته باشی من الان در آستانه چهل سالگی هستم بالاخره تو جوانی آدم چهره زیبا داره اما همونها که چهره خوب و زیبایی هم دارن میبینی آنقدر پایبند ب آرایش و کاور پوست هستن که سن سی رو رد میکنن کم کم فرسودگی پوست خودشو نشون میده . هر چه کمتر آرایش کنی بیشتر پوست نفس بکشه جوانتر و سالمتره حالا مهم نیست دیگران با کلی آرایش بسیار زیبا میشن و ما بدون آرایش چهره معمولی داریم مهم اینه که ب بدن و پوست خودمون رحم کنیم و بخاطر رقابت با دیگران خودمونو آزار ندیم