2777
2789
عنوان

اینجا یه متر نیم کامل برف اومده

458 بازدید | 16 پست

بابام سرکاره اینجا نیست مامانم دیسک کمر داره از اونور گردن و همجاش داغونه

داداشمم معلوم نیست کجاست دنبال خوش گذرونی با دوستاش

درصورتی که من کنکوری ام از صبح تا الان درس میخوندم دقیقا سه ماهه پامو از خونه نذاشتم بیرون تو این برف همه دوستام رفتن اینور اونور

بعد از ساعت ۷ تا الان رفتم رو پشت بوم برف پارو میزنم

واقعا حرصم دراومد از غیرت داشتن فقط هارت پورت کردن بلده داد زدن بلده سین جین کردن و فوضولی کردن تو همچیو بلده

فقط بلده دستور بده بگه که کجا میری کجا میای اینو نپوش اونو نزن اینو نخور با اون نگرد

خیلی اعصابم خورده اینارو میگم دستم شکسته بود قبلا انقدر بیل زدم مچ دستمو حس نمیکنم

زانوهام و کمرم دارم میشکنه از درد

جز اعصاب خوردی هیچی نداره واسه همین حرصم میگیره ازش

دلم پره.

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم

مردای قدیم

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

مردم مردای قدیم

واقعا مرد فقط بابام

بغض کردم انقدر خسته شدم:)

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

واقعا مرد فقط بابامبغض کردم انقدر خسته شدم:)

الهی

وقتی اومد بهش تیکه بنداز

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

الهیوقتی اومد بهش تیکه بنداز

این ادم اصلا ارزش نداره بخوام باهاش حرف بزنم

اول اینکه خسته نباشی یکم دستتو گرم نگه دار، اذیت شدی واقعا کار تو نبود برف پارو کردن حالا به هر حال ...

کی جرات داره به این کولی چیزی بگه؟ از همون اول مامان بابام پرروش کردن شیرش کردن تو سر من

انقدر من تروما از بچگی دارم همشم بخاطر برادرمه

درستم بخون رشته خوب قبول بشی

انشالا

کنکورتو خوب بده فرار کن ازش برو شهر دیگه

دارم جون میکنم همینکارو بکنم

تازه واسه دانشگاه منم تصمیم میگیره میگه فکر یه شهر دیگه رو از سرت بیرون کن